pawelrs Opublikowano 18 listopada 2016 o 14:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 o 14:14 Zobaczę kto jaka cenę da i jaki termin. Jeszcze zrobie kilka telefonów. A końcówka sedan i kombi jest taka sama ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelrs Opublikowano 23 listopada 2016 o 12:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 o 12:32 Jakie firmy polecacie żeby wykonać wydech ? Wiem ze wiele osób robiło w mgmotorsport i cieszą sie wiec bazuje na ich opinii i na razie ta firma u mnie jest na 1 miejscu. Na razie chce wykonać cat-back. Ale to tylko wstęp. Zobaczymy jak wyjdzie. A po gwarancji od kolektora do końca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 23 listopada 2016 o 13:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 o 13:08 @maro @1bizkit mają zrobione przez GTPerformance i są zadowoleni. Ja też tam będę zaprowadzał auto na początku grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelrs Opublikowano 7 lutego 2017 o 22:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2017 o 22:43 Ile trzeba zapłacić za cały wydech gtperformance ?Bez regulacji głośności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 8 lutego 2017 o 06:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 o 06:28 Witam, Też chciałbym zrobić podwójny wydech w swoim RS. Mam tylko jedną wątpliwość. Na zdjęciach końcówki są wyprostowane a diesel po pewnym przebiegu ma tendencję do dymienia. Czy zderzak nie zmieni koloru na czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Opublikowano 8 lutego 2017 o 07:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 o 07:16 Weź napisz do niego najlepiej, takie podawanie cen to jak wróżenie z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 8 lutego 2017 o 09:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 o 09:26 2 godziny temu, Artur napisał: diesel po pewnym przebiegu ma tendencję do dymienia Nie tylko diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 8 lutego 2017 o 09:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 o 09:37 U Anomala nie ma co się dziwić że czasem zadymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 8 lutego 2017 o 10:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 o 10:01 to jest spalony olej! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:02 @maro ma do sprzedania podwójny kompletny seryjny wydech z O3 RS TSI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrokJ Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:04 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:04 (edytowane) A ile sobie za niego życzy? Edytowane 9 lutego 2017 o 11:05 przez MrokJ (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:14 Złóż propozycję :)@MrokJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrokJ Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:15 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:15 Proszę bardzo, moja cena wywoławcza to 5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:16 @MrokJ napisz na PW do niego. Tylko pamiętaj że na skupie sam katalizator kosztuje od 700 w górę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:17 Pisałem tam coś o rozsądnej :) Ponoć za samego kata da się wziąć jakić konkret hajs. Ale ja się nie znam, zarobiony jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrokJ Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:19 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:19 Ja myślałem o samym końcu, od rozgałęzienia na dwie rury. Po co mi katalizator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 o 11:26 6 minut temu, MrokJ napisał: Ja myślałem o samym końcu, od rozgałęzienia na dwie rury. Po co mi katalizator... A to już Marem się dogaduj:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla76 Opublikowano 14 lipca 2017 o 15:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 o 15:50 Witam Panowie, w kwestii podwójnego wydechu w RS TDI to zawsze mnie drażniła mnie ta dziura zamiast prawego tłumika .... No i wczoraj popełniłem to:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 14 lipca 2017 o 15:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 o 15:59 No i prawidłowo, teraz będzie kopcić na dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla76 Opublikowano 14 lipca 2017 o 16:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 o 16:23 I jeszcze fotki ..... dumnego posiadacza: więcej już truć nie będę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 31 marca 2018 o 20:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 o 20:45 Witam Chciałbym wznowić temat. Szukam profesjonalnej firmy, aby zmienić w RS III TDI układ wydechowy na podwójny. Czy możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aklenczar Opublikowano 1 kwietnia 2018 o 07:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 o 07:00 (edytowane) Edit: teraz widzę twoja lokalizacje, raczej daleko byś mial. A swoją droga to chyba walorów dźwiękowych w dieslu to jakoś bardzo nie poprawi niestety :/ Możesz spróbować tak jak tutaj: Edytowane 1 kwietnia 2018 o 07:04 przez aklenczar (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga_wr Opublikowano 1 kwietnia 2018 o 10:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 o 10:49 A powiedzcie mi czy do tdi mogę założyć tłumiki końcowe z tsi? Patrząc na te powyższe przeróbki to w sumie wystarczają zwykłe rurki z nierdzewki, a to i tak nie klekocze głośniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla76 Opublikowano 1 kwietnia 2018 o 11:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 o 11:02 Walorów dźwiękowych tak jak w benzynie nie doświadczysz , to jest możliwe ale zmianie trzeba poddać cały wydech .... dwa końcowe wydechy zmieniają dźwięk na delikatnie basowy na wolnych obrotach, po lekkim dodaniu gazu .... efekt mija. Ja to zrobiłem tylko dla swojego samopoczucia, strasznie denerwowało mnie że z jednej strony to atrapa .... co do tłumików z tsi to też próbowałem ale to nie tylko kwestia „pasowania” w otwory montażowe - tłumiki pasują bez problemu ale z tego co troszeczkę wniknąłem w tematykę problemem jest przekrój rur i ciśnienie gazów wylotowych które jest inne dla tsi i tdi, a właściwe parametry ciśnienia spalin jest podobno ważna dla utrzymania mocy itp. Ale musicie kogoś mądrzejszego zapytać bo moja wiedza jest powierzchowna. Ja postawiłem na robiony podwójny wydech i póki co jest ok. Jestem zadowolony.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga_wr Opublikowano 1 kwietnia 2018 o 12:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 o 12:37 Co do walorów dźwiękowych - wiem, że będzie lipa i nie liczę na nic :) Właśnie zastanawiają mnie te ciśnienia spalin. Znajomy mechanik coś mi wspominał, że fizycznie pasować będzie wszystko, ale też tak jak Ty miał wątpliwości co do ciśnienia, wylotu spalin. Mówił nawet, że można turbo lub dpf uszkodzić. No nic temat tłumików z tsi upadł. Ulter ładnie to zrobił, ale 1300zł za parę metrów rurki z nierdzewki to trochę dużo i do tego daleko dla mnie. Muszę poszukać kogoś z wlkp kto mi to ogarnie w miarę sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi