Octavia Opublikowano 7 grudnia 2015 o 09:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 o 09:20 Auto Wimar Centrum Al. Jerozolimskie 249b 05-816 Michałowice Tel. 22 738 46 20 Auto Wimar Al. Jerozolimskie - ŠKODA Kupiłeś, serwisowałeś Škodę Octavia w tym ASO? Podziel się z nami swoją opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 15 listopada 2016 o 17:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 o 17:41 Moja Skodzina zakupiona właśnie tutaj, po wizytach we wszystkich innych salonach w Warszawie. Dostałem tam największy rabat, jazdy testowe były najdłuższe i nie musiałem wpłacić ani grosza zaliczki, a zamawiałem dość nietypową konfigurację do produkcji. Generalnie szczerze polecam, szczególnie Pana Tomasza Pierścieniewskiego. Serwisować również tam planuje, ale jeszcze tego nie robiłem ani razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koszal Opublikowano 15 listopada 2016 o 18:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 o 18:59 (edytowane) U Tomka ja również kupowałem swoją :) również polecam. Edytowane 22 listopada 2016 o 09:28 przez Koszal (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1 Opublikowano 24 listopada 2016 o 21:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 o 21:40 wszystkie salony dealerzy sa w stanie niezle zejsc z ceny wyjsciowa cena to jakas porażka, nijak sie ma do rzeczywistej wartosci, marże sa kosmiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maliniak Opublikowano 24 listopada 2016 o 23:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 o 23:57 Najlepsze rabaty na start daje Carsed. Jednak ja wszystko zalatwiam w Wimarze, ale na Modlinskiej, bo mam tam znajomego. Natomiast z tymi kosmicznymi marzami to przesadzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 25 listopada 2016 o 06:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 o 06:08 6 godzin temu, Maliniak napisał: Najlepsze rabaty na start daje Carsed. Jednak ja wszystko zalatwiam w Wimarze, ale na Modlinskiej, bo mam tam znajomego. Natomiast z tymi kosmicznymi marzami to przesadzasz. Zdecydowanie nie ma co tak generalizować, bo nie jest to prawda (przynajmniej nie zawsze). Np.w moim przypadku w Wimarze jako klient z ulicy dostałem taką ofertę, której nie przebili nawet forumowi sprzedawcy, poza jednym. Różnica była jednak na tyle mała, że zdecydowałem się na zakup lokalnie czyli w Wimarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maliniak Opublikowano 25 listopada 2016 o 10:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 o 10:54 Jasne. Powiedzmy, ze z mojego doswiadczenia najlepsze oferty byly z Carsedu i Krakowa. Te przedstawialem w Wimarze i chcialem dostac przynajmniej taka sama :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1 Opublikowano 25 listopada 2016 o 11:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 o 11:12 Auto Blak też moze by miał dobra oferte ale nigdy nawet nie pytalem http://auto-blak.pl/ASO-Skoda.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midas Opublikowano 25 kwietnia 2018 o 13:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 o 13:19 Cześć wszystkim, W salonie auto wimar na al. Jerozolimskich zamówiłem swoje pierwsze auto z salonu. Zamówienie i zaliczkę wpłaciłem 28 grudnia. Pracownik salonu gwarantował termin odbioru na koniec marca, odbiór bardzo się przeciąga i na ten moment planowany odbiór jest na początek czerwca. Chciałem Was zapytać jak wyglądał wasz kontakt z pracownikiem, u którego zamawialiście auto? Czy nie odbieranie telefonu i nie oddzwanianie to standard? Czy zdażało wam się czekać na odpowiedź na maila ponad 2 tygodnie? Po prostu nie znam standardów obsługi klient salonów samochodowych i chciałbym wiedzieć czy to jak jestem traktowany przez ten salon to norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab567 Opublikowano 26 kwietnia 2018 o 04:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 o 04:06 Który sprzedawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midas Opublikowano 26 kwietnia 2018 o 09:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 o 09:02 Pani Małgosia, kierownik salonu. Czy możecie podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami podczas zamawiania (a raczej po zamównieniu i w trakcie oczekiwania na odbiór)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 26 kwietnia 2018 o 09:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 o 09:37 @Midas ja miałem czas realizacji przesuwany kilka razy. Tylko że w Jarzyński Autoserwis w Ciechanowie. Kontakt ze sprzedawcą rewelacja. Dzwoniłem wiele razy. Za każdym razem odebrał lub oddzwonił. Sam wiele razy dzwonił przepraszał i prosił o cierpliwość. Również gdy okazało się że przez pomyłkę nie zamówili grzanych foteli, przeprosił. Poprosił prezesa i uzgodnili satysfakcjonującą dla mnie rekompensatę. Dziwi mnie zachowanie Twojego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdp Opublikowano 26 kwietnia 2018 o 09:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 o 09:55 @Midas absolutnie nie jest to standard. Ja swój brałem też w Auto Wimar, ale oddział na ul. modlińskiej. Powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony z obsługi i prowadzenia sprzedaży od A do Z. Polecam doradcę sprzedaży p. Elizę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midas Opublikowano 27 kwietnia 2018 o 08:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 o 08:10 Wczoraj udało mi się dodzwonić do sprzedawcy. Pani obiecała mi informację na temat rekompensaty za opóźnienie do dzisiaj, do 19. Podobno wiele osób ma opóźnienie ze względu na zmianę norm unijnych dotyczących emisji spalin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi