LEMUR Opublikowano 23 marca 2016 o 08:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 o 08:19 Używacie? Jeżeli tak to jakich? Czy tych z ASO czy może inne? Jakie zmieszczą się pod "kapturki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 23 marca 2016 o 08:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 o 08:24 Używałem na Neptunach w O2 FL. Dałem 160 zł w Norauto, jakiś super wzorek klucza. Kapturki miałem plastikowe w kolorze chromu, śruba też była chromowana to pasowała. Teraz nie używam, mam AC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 23 marca 2016 o 08:28 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 o 08:28 hehe, Suberby w skarpetkach - nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 23 marca 2016 o 12:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 o 12:23 Se connecter à Facebook | Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 23 marca 2016 o 13:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 o 13:08 Używam z aso, ale jak założę dystanse przestanę używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 24 marca 2016 o 10:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 o 10:32 Jak mają ukraść to i tak ukradną, śruby zabezpieczające to pomogę, bo pewnie mają takie wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganczar777 Opublikowano 18 stycznia 2017 o 08:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 o 08:38 Ja używam tylko dlatego że dostałem w gratisie od ASO ale tak jak napisał @maro jak założe dystanse to pójda na półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scary Opublikowano 18 stycznia 2017 o 09:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 o 09:10 Ja akurat do dystansów też kupowałem śruby zabezpieczające FARAD SICUSTAR M14x1,5x45 kula k.17 - kupowałem je tutaj jakby ktoś potrzebował: https://srubydofelg.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganczar777 Opublikowano 18 stycznia 2017 o 09:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 o 09:22 11 minut temu, scary napisał: Ja akurat do dystansów też kupowałem śruby zabezpieczające FARAD SICUSTAR M14x1,5x45 kula k.17 - kupowałem je tutaj jakby ktoś potrzebował: https://srubydofelg.pl/ Dystanse tez u nich kupowałeś? Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scary Opublikowano 18 stycznia 2017 o 10:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 o 10:02 Dystanse i śruby zwykłe brałem już w komplecie z eibach.pl razem z całym zawieszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta90 Opublikowano 3 lutego 2017 o 08:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 o 08:39 (edytowane) Z doborem srub do felg czesto bywa problem. Sama wiem po sobie bo jakis czas temu kombinowalam na wlasna reke z wymiana. Szczerze powiedziawszy to chcialam troche zaoszczedzic na placeniu w serwisie, a z drugiej strony chcialam sie czegos nowego nauczyc. Sporo wiedzy zaczerpnelam z internetu glownie z tego bloga https://www.feuvert.pl/blog/jak-dobrac-sruby-do-felg/ (moze komus sie tez przyda) jesli chodzi o same podstawy dla totalnych laikow. Teraz zastanawiam sie nad zamontowaniem srub antykradziezowych, jednak slyszalam rozne opinie na ich temat. Interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat. Nie chcialabym aby ktos zainteresowal sie moimi nowymi felgami, ale z drugiej strony czy to ma sens .. bo pewnie jak ktos by chcial to i tak sobie da rade, prawda? :( Dzięki wszystkim za wskazówki :) Edytowane 24 lutego 2017 o 09:52 przez marta90 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganczar777 Opublikowano 3 lutego 2017 o 08:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 o 08:54 Jak ktoś bardzo chce to poradzi sobie z każdą śrubą, ale to zawsze jakieś utrudnienie i potrwa troche dłużej ich odkręcenie.... z tego co kojarze w ASO 120pln komplet śrub zabezpieczających także nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta90 Opublikowano 3 lutego 2017 o 12:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 o 12:56 Czyli "spece" ogolnie moga miec klucz do odkrecenia tego na wlasna reke? (sorry moze troche pytanie retoryczne) W takim wypadku jednym slusznym wyjsciem byloby garazowanie auta, ale to dodatkowe koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 3 lutego 2017 o 13:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 o 13:14 @marta90 jak będą chcieli ukraść felgi to śruby zabezpieczające nie uchronią od tego, tak jak napisał to @ganczar777, jedynie utrudni i spowolni cały proceder. Garaż jest najlepszym rozwiązaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganczar777 Opublikowano 3 lutego 2017 o 13:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 o 13:27 Albo AC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_PZ Opublikowano 3 lutego 2017 o 13:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 o 13:39 Ja posiadam śruby zabezpieczające z ASO. Alusy też mam oryginalne więc nic specjalnego. Śruby w zasadzie założyłem tylko po to, żeby potencjalny amator szukający takich właśnie felg wybrał inny pojazd, z którego będzie łatwiej zdjąć koła . Bo przecież nawet jak masz AC, to chwilę minie zanim upisz i założysz nowe koła...Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algi Opublikowano 21 lutego 2017 o 20:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 o 20:08 Ja miałem oryginalne śruby i zakrecalem je tylko kluczem z samochodu. Po 2 latach zapiekla się a przy odkręcaniu wzór się zjechał i nasadka się zeslizgiwala. Po godzinie walki udało się to g... odkręcić.Aż strach pomyśleć co by było gdyby jakiś mięsniak to zakręcał. ..nie mówiąc już o pistolecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi