adam1lipiec Opublikowano 20 października 2020 o 06:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 o 06:20 W maxi docie światła włączone, czujnik zmierzchu działa, światła ustawione na auto w vcds coming i living home aktywne a świateł nadal nie ma. Gdzie może być problem? Światła te oczywiście wcześniej działały. Przestały z dnia na dzień. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 20 października 2020 o 06:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 o 06:28 Nie przełączyłeś przypadkiem świateł z auto na 0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1lipiec Opublikowano 20 października 2020 o 06:36 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 o 06:36 Są na auto. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 20 października 2020 o 06:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 o 06:40 No to faktycznie dziwne. Sprawdzałeś błędy? Może coś z akumulatorem? Gdy jest niskie napięcie to wtedy odpala się jakiś tryb Eco i może tutaj jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1lipiec Opublikowano 20 października 2020 o 06:43 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 o 06:43 Błędów nie ma. Aku raczej okej. Nawet gdyby był słabszy to ostatnio zrobilem dłuższą trasę to by raz chociaż się włączyły. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 20 października 2020 o 06:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 o 06:46 Rozumiem, że czujnik zmierzchu działa poprawnie i światła mijania same się włączają, gdy jest ciemno? Nie mam już pomysłów co może być nie tak...Chyba, że polecimy klasykiem - próbowałeś wyłączyć i włączyć CH/LH w VCDS/MaxiDot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1lipiec Opublikowano 20 października 2020 o 07:15 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 o 07:15 Tak czujnik włącza mijania kiedy trzeba. W vcdsie włączałem i wyłączałem to samo w maxi docie. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1lipiec Opublikowano 21 października 2020 o 05:45 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 o 05:45 Jest jakaś opcja resetu modułu lub jego aktualizacji? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1lipiec Opublikowano 4 listopada 2020 o 16:24 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 o 16:24 Może ktoś podać kodowanie / adaptacje ch i lh.Może COŚ źle robię... Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi