Lukicrx Opublikowano 2 kwietnia 2016 o 07:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 o 07:28 nie wiem czy to jakiś kryzys czy jakaś inna przypadłość, ale ostatnio coś często konfiguruje sobie różne wozy, wczoraj na przykład skonfigurowałem Superb Combi L&K... co prawda Octa jeszcze ok 2 lata u mnie minimum ma kontrakt ale coraz bardziej mnie wkurza ten brak 4x4, no to szukam , ma ktoś podobnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 07:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 07:23 Ja od czasu do czasu konfiguruję golfa r viariant lub mercedesa a 45 amg. I powiem Ci, że coraz drożej to wychodzi. R-ka wyszła mi ostatnio w okolicach 180 tys. a i tak nie wziąłem wszystkiego. Z kolei cena podstawowa tego małego mercedesa w stosunku do osiągów nie jest zła, ale znów cena opcji zabija - a podstawa jest wyposażona tak sobie. Po takich konfiguracjach na jakiś czas mi przechodzi i doceniam octavię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniakGTX Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 08:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 08:51 Ja tak mam :) Też konfiguruję i też mi brak 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:12 Eee to Wy jesteście jeszcze normalni. Ja to dopiero mam korbę. Wchodzę na Allegro, samochody, sortowanie ceny od najwyższej i szukam czegoś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:18 @Namo domeny wykupić nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:20 @LEMUR której? octaviaclub.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:21 Nie, no jak szukasz aut od najdroższych to jak już "upatrzysz" to kiepsko będzie octavia.team wlepa np na porszaku wyglądała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 14:23 Przed chwilą, LEMUR napisał: na porszaku ... nie grozi Octavię zawsze będę miał, jak nie ja to żona, jak nie żona to córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 18:27 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 18:27 Golfa R też konfiguruje, bo w sumie z Superbem L&K to ta sama półka cenowa, ale auta jakże różne, szukam dobrego kompromisu, ma być mocne i mam mieć 4x4 reszta to kwestia różnych wypadkowych, budżet taki właśnie jak te dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 19:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 19:57 mi brakuje stage 3 i szpery... nie jestem wybredny :). Autu z 4x4 to jedynie rs6... no s6 :), ale mnie nie stać... jeszcze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 21:04 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 21:04 1 godzinę temu, ucho235 napisał: mi brakuje stage 3 i szpery... nie jestem wybredny :). Autu z 4x4 to jedynie rs6... no s6 :) wiesz, wszystko jest kwestią spojrzenia na świat, ja mieszkam w górach, mnie 4x4 nie ma służyć do zabawy tylko do życia przez blisko 4-5 miesięcy w roku, i dopuszczam inne rozwiązania jak RS6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 21:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 21:08 Jak już AWD to tylko Torsenem w Audi i konkretnym silnikiem umieszczonym podłużnie. Jak zgrzejesz sprzęgło tego Haldexa przy ostrej jeździe to dupa albo się włączy za późno albo w ogóle. Haldex jest żeby podjechać pod górkę na śliskim w ziemie i może nawet jeszcze z przyczepką. To jeszcze pół biedy ten Haldex, BMW ze swoim X-Drive to dopiero jaja robi, rozkładając moc klockami hamulcowymi Na dzień dzisiejszy z nowych aut w czterech butach to Audi A4 za ok. 300 000 zł. Reszta to podróby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 21:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 21:10 4 minuty temu, Lukicrx napisał: mnie 4x4 nie ma służyć do zabawy tylko do życia przez blisko 4-5 miesięcy w roku Do tego Haldex Ci się nada. Do jazdy 360 konnym bydlakiem nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 21:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 o 21:17 6 minut temu, Namo napisał: BMW ze swoim X-Drive to dopiero jaja robi, rozkładając moc klockami hamulcowymi No to całkiem jak - na mniejszą skalę - nasza imitacja szpery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi