scorpion26 Opublikowano 19 listopada 2023 o 19:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2023 o 19:38 Jakie polecacie klocki i hamulce bo muszę wymienić komplet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 12 grudnia 2023 o 19:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2023 o 19:08 Jakie polecacie klocki i hamulce bo muszę wymienić komplet ?Nie tak dawno zmieniałem przód na TRW (tarcze i klocki) i hamuje dobrze...Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covax2 Opublikowano 14 sierpnia 2024 o 23:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2024 o 23:00 a tak z ciekawości normalna wymiana P&P czy trzeba coś kodować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 15 sierpnia 2024 o 19:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2024 o 19:55 a tak z ciekawości normalna wymiana P&P czy trzeba coś kodować ?Jeśli kupisz do odpowiedniej wersji silnikowej to oczywiście ptp.Ja osobiście już od paru dobrych lat w trzech różnych samochodach tylko oryginalne ATE (klocki i tarcze). Nic nie rdzewieje, ściera się równomiernie i nie popiskuje. PolecamNatomiast oryginałów tarcz Grupy VW nie polecam. Straszna kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 16 sierpnia 2024 o 06:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2024 o 06:29 Jeżdżę na textar i bez problemów. Kolejne też będą textar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stu21 Opublikowano 20 sierpnia 2024 o 00:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2024 o 00:19 W dniu 15.08.2024 o 21:55, Bandini napisał(a): Natomiast oryginałów tarcz Grupy VW nie polecam. Straszna kupa Co masz na myśli? Jakie mają minusy te org. grupy VW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 20 sierpnia 2024 o 09:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2024 o 09:55 Robią się wżery w bardzo krótkim czasie, które powodują słabe przyleganie klocków hamulcowych zarówno od strony zewnętrznej jak i wewnętrznej. Materiał z którego są wykonane tarcze bardzo słabej jakości. Temat znany na wielu forach Grupy VW. Może dziś już coś poprawili, ale nie warto sprawdzać skoro w niższej cenie można kupić renomowane znane firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fusz123 Opublikowano 1 września 2024 o 22:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 września 2024 o 22:18 Ja założyłem komplet z Ferodo na przód i tył, jak narazie hamowanie super, nawet po kilka razy podczas gonitwy w mieście z kimś na tyłku + ostre dohamowanie do zakrętu, nie piszczą i nawet tak nie pylą, do tego płyn DOT5 i jest gitara 🙂 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi