Skocz do zawartości

Octavia

Rekomendowane odpowiedzi

Kupowałem u nich pierwszą Octavię. Byli bezkonkurencyjni cenowo. Teraz już trochę spasowali z zapędami na ilość, choć ceny mają bardzo dobre. Tyle, że nie opłaca się już pędzić pół Polski do nich po samochód. Na pewno zawsze warto zapytać o cenę.

Też kupowałem swoją Octavię w tym salonie i ogólnie jestem zadowolony, poza długim oczekiwaniem, ale to chyba był/jest problem na cały kraj.

Wczoraj byłem na pierwszym serwisie i też jestem b. zadowolony z obsługi.

• 1 rok później...

Serwis: 
Pół roku temu podczas wymiany płynu hamulcowego zapomnieli wymienić płyn hamulcowy w sprzęgle co poskutkowało koniecznością wymiany wysprząglnika i dwukrotnym wzywaniem lawety.

Widać, że serwis nastawiony pod klienta korporacyjnego/flotowego.

• Dzięki 1

• 11 miesięcy temu...
  W dniu 1.11.2018 o 09:20, audik napisał(a):

Blacharnia:

Rozwiń  

Potwierdzam. Pojechałem do nich zgłosić rdzę w trzyletnim samochodzie, która miała być usunięta w ramach gwarancji.
Estymacja czasowa wymiany klapy tylnej z lakierowaniem - 4-5 tygodni bez gwarancji dostarczenia w tym czasie.

Pojechałem na Conrada i zajęło to 7 dni roboczych.

• Dzięki 1

Ja chciałem tam kupić Octavię i zanim przygotowali ofertę już jeździłem samochodem kupionym na Conrada :) tak im zależy na sprzedaży. Coraz więcej jest firm którym wydaje się że to klient ma się prosić ?

• 8 miesięcy temu...
  W dniu 7.12.2015 o 10:06, Octavia napisał(a):

Inter Auto Kraków Zakopiańska

ul. Zakopiańska 94
30-435 Kraków
Tel. 12 260 16 55
InterAuto - Zakopiańska 94 - ŠKODA

Kupiłeś, serwisowałeś Škodę Octavia w tym ASO? Podziel się z nami swoją opinią.

Rozwiń  

nazywają się serwisem,,,, a nie potrafią z diagnozować usterki i nie przyjmować auta do naprawy,,, powód że w czasie naprawy może silnik wybuchnąć  ,, tak tłumaczył pracownik  salonu 

W dniu 14.08.2019 o 19:55, Octavia 3 napisał(a):

...że w czasie naprawy może silnik wybuchnąć  ,, tak tłumaczył pracownik  salonu 

Rozwiń  

To co to za tykającą bombą jeździsz??? Jak wcześniej bo to za usterka??

Octavia 3,, 1,6 tdi z 2015r mam problem ,,przybywa mi olej w silniku ..

W dniu 15.08.2019 o 09:34, luker napisał(a):

a co masz za usterkę w aucie że nie ogarneli

Rozwiń  

auto chodzi dobrze tylko przybywa olej w silniku 1,6, tdi octavia 3

Nie znaczy że ma świecić. Ale błędy kierowcy podczas złej obsługi auta w trakcie procesu wypalania będą skutkować wzrostem poziomu oleju bo jest tam olej napędowy którego nadmiar z procesu wypalania się tam zbiera. Może tak być poprzez jazdę ze zmienna prędkością obrotową (np w korku) lub gaszenie auta w trakcie procesu.

dpf czysty przejechałem 100 km autostradom auto chodzi nie dymi ,,wtryski sprawdzone ,, brak błędów 

byłem w serwisie miesiąc temu na naprawe wentylatora klimatyzacji i coś tam popieprzyli i musieli wgrać nowy soft inaczej nowy program do kompa , boję się że znowu coś popieprzyli i teraz przybywa oleju w silniku ,, teraz nawet nie chcą podpinać auta pod komputer diagnostyczny w celu sprawdzenia 

W dniu 15.11.2017 o 20:35, Milord napisał(a):

Serwis: 
Pół roku temu podczas wymiany płynu hamulcowego zapomnieli wymienić płyn hamulcowy w sprzęgle co poskutkowało koniecznością wymiany wysprząglnika i dwukrotnym wzywaniem lawety.

Widać, że serwis nastawiony pod klienta korporacyjnego/flotowego.

Rozwiń  

Mi zapomnieli wymienić sondy lambdy która wpisali w kosztorys naprawy powykonawczej :/