Jump to content

Aktualizacja Columbus Amundsen Bolero Swing

Namo

Recommended Posts

1 godzinę temu, grzesle napisał:

Cześć,

Mam problem z aktualizacją map, a dokładnie z kartą SD. Podczas rozpakowywania na kartę, coś się wykrzaczyło i teraz po włożeniu karty do czytnika wyskakuje komunikat  że karta niesformatowana i oczywiście nie da się sformatować. Kupiłem też nową kartę 16GB class 10 skopiowałem pobrane mapy ale Amundsen ich nie widzi. Ma ktoś może jakieś pomysły jak mieć z powrotem mapy?

Cześć 

poczytaj kilka stron do tyłu.

jest info dla Amundsena.

A formatowałeś kartę w NTFS?

8 godzin temu, pab567 napisał:

Na nieoryginalnej karcie nie pójdzie

Amundsen MIB2 czy MIB1?

A jak mogę sprawdzić czy MIB1 czy MIB2??

8 godzin temu, maol72 napisał:

Cześć 

poczytaj kilka stron do tyłu.

jest info dla Amundsena.

A formatowałeś kartę w NTFS?

formatowałem najpierw FAT32 potem NTFS - nic nie pomogło

Właśnie próbowałem zrobić downgrade tak samo jak robiłem upgrade, ale dupa. Nie działa mi teraz na nowym mirror link i w menu klimatyzacji straciłem możliwość zmiany siły nadmuchu.
Reszta działa stabilnie. Upgrade poszedł bez błędów, ale jednak nie jest wszystko różowo.

Dodam, że mam teraz 1233 i chetnie bym sprawdził 10...

15 minut temu, Martin1 napisał:

Witam.Kupilem niedawno skoda Octavia z radiem Amundsena,ale nie mam karty,teraz moje pytanie ilu GB jest wasza oryginalna 8GB,czy 16GB?ponieważ gość co sprzedaje ma dwie różne,ale oczywiście różnią się cenowo.Pozdrawiam

Odpowiedz jest prosta: 8GB ma org dla MIB1, a 16GB ma klon dla MIB1 i org/klon dla MIB2 :).

System ESC.To jest na 99% MIB2 ,Mam pytanie czy moze ktoś z was wie jaki jest numer CID do tej karty,potrzebuje ab zamówić, jesli ktoś ma do MIB1 to tez poproszę wtedy zamowie obydwie i nie będę mial zadnych problemow.

Edited by Martin1 (see edit history)

• 2 weeks later...