Wilku Opublikowano 8 czerwca 2017 o 12:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 o 12:50 (edytowane) no wlasnie mam problem ze znalezieniem android auto w wersji beta bo jezeli chodzi o waze to jestem w tym beta programie i ta wersja 4.25.0.1 wyszla chyba wczoraj wiec jest najnowsza ok dobra wszystko sie zgadzaWaze for AA is available via Play Store, if we upgrade Waze with version 4.25.0.1 we will certainly have new features and fix but we will lose the AA compatibilityWaze for AA is another dev. branch :v4.24.0.2 ---> 4.24.0.901 ---> 4.24.0.902 ---> 4.25.0.1 (New features / fixes / NO AA) \--> 4.24.0.103 (AA)All features/fixes delivered on 4.25.0.1 are not (yet) delivered on AA branch Edytowane 8 czerwca 2017 o 12:56 przez Wilku (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 8 czerwca 2017 o 13:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 o 13:14 kurcze... niby dziala ake cos sie czasem krzaczy jednak;)Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 8 czerwca 2017 o 15:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 o 15:09 I szybkie pytanie, wczesniej uzywane tylko GM. Jak w waze usunac wczesniej ustawiony Cel Podrozy;) Nie da się?;Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 8 czerwca 2017 o 15:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 o 15:49 I szybkie pytanie, wczesniej uzywane tylko GM. Jak w waze usunac wczesniej ustawiony Cel Podrozy;) Nie da się?;Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaNie wiem, nie sprawdzę bo też mi się wyłożyłoPozdrawiam ;)taptap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 8 czerwca 2017 o 16:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 o 16:28 Jak ktoś ma Cydie na iPhone też fajnie by działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daab Opublikowano 14 czerwca 2017 o 16:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 o 16:29 Wywaliło mi Android Auto, macie działające APK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 14 czerwca 2017 o 16:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 o 16:51 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-3-7166-release/taptap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daab Opublikowano 14 czerwca 2017 o 18:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 o 18:16 Thx . Działa. Prawdopodobnie zła specyfikację pobrałem. Jako ciekawostka wśród aplikacji muzycznych pojawił się Cinkciarz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 15 czerwca 2017 o 09:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 o 09:43 (edytowane) na kij komu Cinciarz w Android auto... pokazuje to jednak, ze da sie certyfikowac apke... Edytowane 15 czerwca 2017 o 09:44 przez siemi1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 15 czerwca 2017 o 10:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 o 10:01 Sprawdziłem z ciekawości cinkciaża i to są podcasty o kursach walut czy coś takiego. Oczywiście wygląda identycznie jak md player czy muzyka google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 15 czerwca 2017 o 10:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 o 10:15 Tu raczej nie o certyfikacje chodzi a o wersje apki pod aa.https://developer.android.com/training/auto/index.htmlWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sethcracow Opublikowano 26 czerwca 2017 o 22:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 o 22:04 Odbiegając trochę od Waze - mam pytanie do użytkownikó SmartLinka na Srajfona. Od kilku dni sobie jeżdżę i testuję i wychodzą takie rzeczy: 1) Czy najpierw podłączać telefon czy poczekać na "zastartowanie systemu" ? Zdarzało mi się, że system chciał jeszcze raz się "parować" z telefonem. 2) Czy jest sens mieć zapamiętany jednocześnie iphone po BT ? Achhhh kiedy będzie polska siri 3) Czy da się wypróbować iphone'a po MirrorLink ? Rozumiem, że skoro sparowałem go początku przez CarPlay to teraz musiałbym go z tego wyrzucić "zapomnieć" bo tak to nie wiem jak przejść na ML 4) Mam iphone'a 5 i .... są momenty gdy system się trochę wiesza i muli (np. dzisiaj przy próbie przejścia z navi do phone miałem czarny ekran przez dłuższą chwilę). Nie wiem czy to wina oprogramowania bolero (choć bryka nufka to chyba system też powinien być najnowszy) czy też starości telefonu. Czy ktoś z nowszym iphone'em też miał takie problemy ? Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 26 czerwca 2017 o 22:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 o 22:34 CarPlay sssie malo funkcji. Mirrorlinka nie odpalisz bo maja to tylko telefony z Androidem.Nie podlaczam u siebie iPhona bo wtedy tylko jeden tel dziala po kablu a BT nie da sie uzywac z drugim tel. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 27 czerwca 2017 o 06:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 o 06:06 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-4-7227-release/ wpadła nowa wersja AAWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keaton Opublikowano 27 czerwca 2017 o 07:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 o 07:26 (edytowane) 11 godzin temu, sethcracow napisał: Odbiegając trochę od Waze - mam pytanie do użytkownikó SmartLinka na Srajfona. Od kilku dni sobie jeżdżę i testuję i wychodzą takie rzeczy: 1) Czy najpierw podłączać telefon czy poczekać na "zastartowanie systemu" ? Zdarzało mi się, że system chciał jeszcze raz się "parować" z telefonem. 2) Czy jest sens mieć zapamiętany jednocześnie iphone po BT ? Achhhh kiedy będzie polska siri 3) Czy da się wypróbować iphone'a po MirrorLink ? Rozumiem, że skoro sparowałem go początku przez CarPlay to teraz musiałbym go z tego wyrzucić "zapomnieć" bo tak to nie wiem jak przejść na ML 4) Mam iphone'a 5 i .... są momenty gdy system się trochę wiesza i muli (np. dzisiaj przy próbie przejścia z navi do phone miałem czarny ekran przez dłuższą chwilę). Nie wiem czy to wina oprogramowania bolero (choć bryka nufka to chyba system też powinien być najnowszy) czy też starości telefonu. Czy ktoś z nowszym iphone'em też miał takie problemy ? Pozdrawiam Seba 1. Podłączam zazwyczaj jak wsiadam do auta i po chwili się uruchamia, także nie miałem tego problemu. 2. Ja mam bo zazwyczaj nie podłączam kablem telefonu, i wtedy służy do rozmów. Siri polskiego raczej nigdy nie będzie. 3. Nie ma ML na iphona. 4 Mam IP 6 i 7 i na obydwu działa sprawnie i jakiejś różnicy nie widzę i też potrafi się przyciąć. Po miesiącu stwierdziłem, że Carplay w Polsce jest bezużyteczny i aktualnie IP jako główny telefon jest podłączony po BT, a do navi, spotify używam kupionego za parę stówek androida z chin:) Edytowane 27 czerwca 2017 o 09:06 przez keaton (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sethcracow Opublikowano 27 czerwca 2017 o 08:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 o 08:30 56 minut temu, keaton napisał: 1. Podłączam zazwyczaj jak wsiadam do auta i po chwili się uruchamia, także nie miałem tego problemu. No to chyba jestem za nerwowy bo mam tak samo - myślałem, że po pierwszym sparowaniu będzie się to szybciej potem uruchamiało 58 minut temu, keaton napisał: Siri polskiego raczej nigdy nie będzie. Traktują nas jak trzeci świat 59 minut temu, keaton napisał: Po miesiącu stwierdziłem, że Carplay w Polsce jest bezużyteczny i aktualnie IP jako główny telefon jest podłączony po BT, a do navi, spotify używam kupionego za parę stówek androida z chin:) No może bez przesady, że bezużyteczny bo jednak do dzwonienia świetnie się sprawdza. Ale nie ma co ukrywać, że android jest dużo lepszym rozwiązaniem - lepsze mapy, komunikacja głosowa po polsku, więcej aplikacji. Też będę chyba musiał pomyśleć o jakiejś chińszczyźnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keaton Opublikowano 27 czerwca 2017 o 09:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 o 09:05 @sethcracow Do dzwonienia wystarczy połączenie BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 27 czerwca 2017 o 09:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 o 09:08 będę chyba musiał pomyśleć o jakiejś chińszczyźnie :) AndroidAuto to chyba wszystkie nowe telefony obsluguja.Ale MirrorLink nieliczne patrz strona www.mirrorlink.com tylo uwazaj jo tez sa rozne wersje telefokow nanrozne rynki i tego juz nie specyfikuja, gdzies czytalem ze Huwei P10 MLa ma tylko w chinskiej czy koreanskiej wersji, w E U nie ma... wiec lepisj szukac typu sprawdzonego na forum juz.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przybysz86 Opublikowano 27 czerwca 2017 o 09:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 o 09:17 (edytowane) 9 minut temu, siemi1 napisał: AndroidAuto to chyba wszystkie nowe telefony obsluguja. Ale MirrorLink nieliczne patrz strona www.mirrorlink.com tylo uwazaj jo tez sa rozne wersje telefokow nanrozne rynki i tego juz nie specyfikuja, gdzies czytalem ze Huwei P10 MLa ma tylko w chinskiej czy koreanskiej wersji, w E U nie ma... wiec lepisj szukac typu sprawdzonego na forum juz. mojego (HTC10) na stronie mirrolinka nie widzę a działa bardzo dobrze ale jakoś ten mirrorlink mi nie leży. Niby mozna klonować obraz z telefonu ale trzeba najpierw właczyc jakąś apke napisana pod mirror link zbey CI ta opcja sie uaktywniła. Ekran główny jest nieobracalny więc wygląda fatalnie a do tego cały czas świeci ekran telefonu przez co wolniej sie ładuje i mozna coś tam przypadkiem kliknąć. Jedyne do czego ML używam to Torque jeśli podpinam OBD a robię to niezbyt często. Wcześniej miałem plany używać Sygica przy wojażach zagranicznych i ciągle mam taka opcję ale po EU nie ma sensu odkąd jest tani roaming. No ale opcja jest jakby gdzieś poza EU na chwile chciał wyskoczyć. AA dużo lepie działa. Szybko, sprawnie, nie świeci telefonem bez sensu, ma duże wygodne ikonki i bardzo sprawne rozpoznawanie mowy, które działa także po polsku. Edytowane 27 czerwca 2017 o 09:31 przez przybysz86 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sethcracow Opublikowano 27 czerwca 2017 o 10:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 o 10:04 57 minut temu, keaton napisał: Do dzwonienia wystarczy połączenie BT no niby tak ale co mi szkodzi podłączyć go przez kabel i używać przez CarPlay ? Jest jakaś lepszość BT względem CP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keaton Opublikowano 27 czerwca 2017 o 10:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 o 10:06 Lenistwo;) Muszę poszukać kabla w schowku...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 7 lipca 2017 o 09:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 o 09:47 Ekipo. Kto juz próbowal apdejtu do android7? Pare tygodni temu slyszalem ze z ta wesja andka AA nie chce latac. Potwierdzi ktos? Zaprzeczy?Bo nie wiem czy ruszac aktualizacje czy olac.Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 8 lipca 2017 o 02:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 o 02:34 Ja mam 7 już od dawna. Wszystko okWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 8 lipca 2017 o 04:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 o 04:08 Potwierdzam;) Faktycznie dziala, dzieki @22TomaszzWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keaton Opublikowano 27 lipca 2017 o 06:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 o 06:37 https://www.theverge.com/2017/7/26/16028250/waze-android-auto-maps-navigation-carplay Waze już jest oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi