emylpe Opublikowano 27 lipca 2017 o 06:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 o 06:42 Zobaczę czy działa. Ktoś używa regularnie Waze ? Jest tam tyle samo Poi co w GM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk@sz Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 11:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 11:39 Zna ktoś może salon, w którym odblokują smartlink'a w dobrej cenie w okolicy Warszawy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 11:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 11:50 Wysłałem zapytanie do zaprzyjaźnionego ASO, jak się coś dowiem to napiszę. @luk@sz a dowiadywałeś sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk@sz Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 12:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 12:06 @majkel123 Tak wstępnie mi powiedziano 1000zł/br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 12:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 12:23 @luk@sz zadzwoń do Ciechanowa podobno za 750 zł robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 13:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 o 13:37 Doopa, nic ciekawego odpowiedź brzmi "około tysiąca złotych" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 8 sierpnia 2017 o 05:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 o 05:46 Onie2aż zmieniłem tel na S7 to się trochę pobawiem AAandroidAuto z Wazem na MIB w ten sposób że Janosik działa mi na telefonie i moge wyjsc z czarnego ekranu do pulpety teefonu i kozystac ze wszystkich jego funkcji przy cay czas uruchomionej navi na AA. Nienwiem czy tak mieliście ale takie rozwiazanie nawet mi pasi bo po MirrorLink wlierza mniebwyciszanie sie radia.Czyi teraz mam wygodną obsuge po AA a jak musze cs zerknac w te na swiatacz /w korku czy na parkingu to teefon nie ma zablokowanego ekranu na stale z info ze AA dziala.Co do Waze wydaje sie ok. Wkurza mnie troche to ze jak sie jedzie to ciezk jest wrowadzic adres bo jest pojawiajace sie okienko zeby sie zatrzymac wiec druga osba obok nie ma do końca możliwości wybrania z listy adresu. Kolejnym ale mnjejszym mankamentem jest to ze nie mozna ukryc tego okna z manewrami o lewej wiec spora czesc ekranu jest zasoniona i nje zawsze widac mae gdzie se jedzie jak to sie ma w ekranie teefonu jak jest w pionie.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 31 sierpnia 2017 o 19:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 o 19:28 LG Mirror v1.2.1.2 uruchomiony na S5 Neo v6.0.1 w Bolero 8 " działa AutoMapa w czasie jazdy sprawdzone ? oraz inne apk. wyświetla które są zainstalowane w smartfonie. Mogę wreszcie zapomnieć o uchwycie na szybę do smartfona ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaarky Opublikowano 31 sierpnia 2017 o 19:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 o 19:29 Huawei wciąż bez MirrorLink ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 31 sierpnia 2017 o 19:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 o 19:31 (edytowane) 11 minut temu, Shaarky napisał: Huawei wciąż bez MirrorLink ;/ Samsung S5 Neo i nawi działa ? można i tak zależy kto co woli ? Edytowane 31 sierpnia 2017 o 19:42 przez Langusta (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sethcracow Opublikowano 5 września 2017 o 10:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 o 10:01 Przepraszam ale nie jestem w stanie całego wątku prześledzić - czy ktoś próbował działania AndroidAuto z Xiaomi Redmi ? Może jakiś konkretny model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 5 września 2017 o 10:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 o 10:22 Przezytaj watek:)Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamaju Opublikowano 5 września 2017 o 11:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 o 11:08 1 godzinę temu, sethcracow napisał: Przepraszam ale nie jestem w stanie całego wątku prześledzić - czy ktoś próbował działania AndroidAuto z Xiaomi Redmi ? Może jakiś konkretny model ? U mnie działa na Redmi 4Pro. Wcześniej krótko testowałem na Redmi 3S i też nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keaton Opublikowano 5 września 2017 o 12:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 o 12:14 U mnie Redmi Note 4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torzech Opublikowano 5 września 2017 o 12:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 o 12:59 2 godziny temu, sethcracow napisał: Przepraszam ale nie jestem w stanie całego wątku prześledzić Dlaczego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 5 września 2017 o 13:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 o 13:43 Mi MIX również bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 5 września 2017 o 13:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 o 13:49 AndroidAuto to tylko kwestia wersji Androida.. 5.0 i wyżej.https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebdar Opublikowano 8 września 2017 o 20:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 o 20:51 Panowie pytanie: ktoś może potwierdzić czy LG G6 ma problemy z AA? W kółko się rozłącza, z Oneplus 3 nigdy nie miałem takich problemów. Czasami po rozłączeniu nie ma możliwości ponownego połączenia telefonu że smartlink AA. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 8 września 2017 o 21:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 o 21:53 58 minut temu, Sebdar napisał: Panowie pytanie: ktoś może potwierdzić czy LG G6 ma problemy z AA? W kółko się rozłącza, z Oneplus 3 nigdy nie miałem takich problemów. Czasami po rozłączeniu nie ma możliwości ponownego połączenia telefonu że smartlink AA. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Zobacz czy działa z apk. LG Mirror do łączenia z radiem po kablu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebdar Opublikowano 9 września 2017 o 08:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 o 08:13 Zobacz czy działa z apk. LG Mirror do łączenia z radiem po kabluLG Mirror jest do mirror linka, którego nie chce używać i który po zainstalowaniu apki łączy przez mirror link ale wywala połączenie po paru sekundach. Mam ustawione domyślnie AA i tak ma łączyć, ale tego nie robi. Poddaje się z G6, telefon dostaje żona Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 9 września 2017 o 08:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 o 08:41 @Sebdar a masz możliwość przywrócenia G6 do danych fabrycznych i zainstalowania apk AA.Ewentualnie jeszcze Smartlinka w radiu też.Miałem tak z Z3 jak kombinowałem z ML a potem już nie mogłem włączyć AA.Dopiero jak zresetowalem całkowicie telefon AA zadziałał.Myślałem na zakupem G6 więc wolałbym byś się nie poddawał ;)Moja teoria jest taka że AA działa na każdym telefonie z Androidem wyższym niż 6..Jedyny problem jaki może się zdarzyć to słaby kabel bądź wtracanie się ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 9 września 2017 o 08:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 o 08:48 A sprawdź jeszcze inny kabel. Mi parę dni temu a5 zaczął rozliczać Smartlinka, okazalo się że kabel juz swoje przeszedł, po wymianie dziala jak zawszeWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebdar Opublikowano 9 września 2017 o 09:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 o 09:18 Próbowałem 3 różne, oryginał LG, ten na którym OP3 śmiga bez problemu i dodatkowo 3ci kabel Aukey. Na każdym jest to samo. AA potrafi się połączyć na 5-10min i w pewnym momencie go wywala. Czasami jest to zmiana piosenki w Spotify za pomocą klawiszy na kierownicy, czasami rozmowa telefoniczna. Poddaje się, nacieszylem się telefonem 3 dni :)Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 9 września 2017 o 10:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 o 10:05 Pozostaje zapytac tutaj https://productforums.google.com/forum/m/#!forum/android-autoBądź poczekac na nowa wersje, wczoraj wrzucili ale tylko arm64 dzis pewnoe bedzie reszta.Sprawdź jeszcze z wyłączonym wifi. Mi np na włączonym wifi wysyłał sie spotify. Ktos poradził zeby wyłączyć- i od tamtej pory zero problemu.Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebdar Opublikowano 9 września 2017 o 10:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 o 10:33 Bez zmian, wifi on czy off. Jako że żyję w Hiszpani mam oficjalnego AA. Nadal myślę że to nakładka LG na Antka i coś knoci procesy.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi