Jump to content

Wymiana radia Skoda Octavia III

k4414

Recommended Posts

Amundsen MIB1. Żeby przejść na MIB2 - obojętne Bolero, Amundsena czy Columbus - potrzebujesz jednostkę ze schowka i ekran. Jeśli nie masz USB lub chcesz korzystać z Apple CarPlay to dodatkowo do wymiany USB. Potrzebny budżet między 1500 a 4500 zł w zależności od wybranych opcji.

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
  • Namo changed the title to Wymiana radia Skoda Octavia III
  • 2 weeks later...
W dniu 31.01.2023 o 07:58, pab567 napisał(a):

Pisałem Ci na PW że się da...

Systemy infotainment w grupie VAG

Dzięki pab567.
Jeśli ktoś ma problem z radiem/jednostką (to co jest w schowku) to polecam kontakt z pab567.
Szybko fachowo i bezpiecznie 😄 u mnie śmiga jak ta lala wszystko odblokowane -> sprawdzony człowiek, można nawet wysłać sprzęt bez żadnych obaw

• 2 months later...
  • 5 months later...

Witam Mam pytanie dotyczące mojego radia w załączeniu zdjęcie.

Co muszę zrobić żeby zmienić na 8 cali koniecznie z androidem auto navi moze być ale nie musi?

Za ile moge sprzedać obecne z androidem auto?

Może ktoś podjął by się wymiany z kodowaniem?

20230907_150554.jpg

Witam.

Mam problem z radiem a dokładnie z portem USB raczej .Radio z tego co wiem było wymienione na to nowsze z 2019 roku ja mam skodę octavie z 2014 roku.Jezeli chce połączyć telefon z androidem nie ma problemu włączają się mapy gogle i wszystko śmiga a jeżeli chce podłączyć IPhon-a to nie może się wogole połączyć z car Playem,mogę tylko się połączyć za pomocą Bluetooth a.Sprzedajacy pytał i podobno ktoś jemu powiedział że muszę wymienić USB na to nowsze.Ratujcie.W serwisach i różnych warsztatach co robią car audio nikt tego nie ogarnia.