Sebdar Opublikowano 8 stycznia 2019 o 14:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 o 14:29 Jak w temacie. Może ktoś polecić dobrą firmę do Stage1 Skoda Octavia 1.6 TDI 110km? Myślałem nad Comsport w Łodzi ale nie mam czasu się wybrać?Czy ktoś zna, próbował ktoś vtechpomorze?Dzięki z goryWysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaise Opublikowano 8 stycznia 2019 o 19:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 o 19:19 (edytowane) internety polecają Roberta z Tune-up* *najbliższy sprawdzony, gdańsk Edytowane 8 stycznia 2019 o 19:31 przez blaise gwiazdeczka (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 8 stycznia 2019 o 19:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 o 19:27 Ja robiłem 110KM w R-performance ale to pewnie wiesz ;) Do Warszawy już z Łodzi nie daleko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 23 stycznia 2019 o 19:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2019 o 19:03 Z tymi tunerami na pomorskim to ciezko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noize Opublikowano 24 stycznia 2019 o 18:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2019 o 18:16 23 godziny temu, lodowa napisał: Z tymi tunerami na pomorskim to ciezko .. dlaczego ciężko ? jest tune-up i turboelita , te dwa warsztaty moge polecic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarus Opublikowano 24 stycznia 2019 o 23:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2019 o 23:19 (edytowane) V tech Pomorze - więcej znam niezadowolonych niż chwalących... Tune Up - nie znam niezadowolonych, pełna profeska, sam tam robiłem program... http://www.tune-up.pl/kontakt.php Soft Car - również bardzo dobre wypowiedzi znajomych, którzy tam robili... http://chiptuning-gdansk.pl/ Edytowane 24 stycznia 2019 o 23:21 przez klarus (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Grzegorz Opublikowano 11 marca 2019 o 14:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 marca 2019 o 14:27 Dnia 25.01.2019 at 00:19, klarus napisał: V tech Pomorze - więcej znam niezadowolonych niż chwalących... Tune Up - nie znam niezadowolonych, pełna profeska, sam tam robiłem program... http://www.tune-up.pl/kontakt.php Soft Car - również bardzo dobre wypowiedzi znajomych, którzy tam robili... http://chiptuning-gdansk.pl/ Przerabiałem temat i zgadzam się w 100% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 15 marca 2019 o 10:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 marca 2019 o 10:13 a co powiecie na Strefa Tuningu Gdynia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarus Opublikowano 15 marca 2019 o 13:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 marca 2019 o 13:22 3 godziny temu, lodowa napisał: a co powiecie na Strefa Tuningu Gdynia ? Sympatycznie tam... ? jako hamownia bez zarzutu, trójmiejskie Ocepy zorganizowały tam Dynoday w maju ubiegłego roku, a i w tym roku w maju tam się wybieramy na grupowe hamowanie... pod względem ceny dostaliśmy od nich najlepszą propozycję w ubiegłym roku, a że się sprawdziła miejscówka to uderzamy i w tym.... Natomiast pośród znanych mi ludzi nie mam nikogo, kto robił tam coś więcej niż hamowanie i mógł wydać opinię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 15 marca 2019 o 14:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 marca 2019 o 14:29 1 godzinę temu, klarus napisał: Sympatycznie tam... ? jako hamownia bez zarzutu, trójmiejskie Ocepy zorganizowały tam Dynoday w maju ubiegłego roku, a i w tym roku w maju tam się wybieramy na grupowe hamowanie... pod względem ceny dostaliśmy od nich najlepszą propozycję w ubiegłym roku, a że się sprawdziła miejscówka to uderzamy i w tym.... Natomiast pośród znanych mi ludzi nie mam nikogo, kto robił tam coś więcej niż hamowanie i mógł wydać opinię... czyli warto będzie się zakręcić ? thx !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi