keaton Opublikowano 11 maja 2017 o 08:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 o 08:32 @Szuli88 widziałem artykuł - click-bait, tytuł nieadekwatny do treści. @sethcracow tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gecon Opublikowano 11 maja 2017 o 09:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 o 09:02 35 minut temu, sethcracow napisał: No ale z tego co rozumiem @Szuli88 to na ekranie Bolero nie zobaczysz mapy tylko będziesz słyszał komunikaty z nawigacji ? Dokładnie tak, lepsze to niż nic. predzej czy później i tak wprowadza Google maps do CarPlay bo za dużo ludzi narzeka na ich brak i firma ?ponosi z tego tytułu również jakieś tam straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 11 maja 2017 o 20:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 o 20:53 śmiem wątpić, no ale trzymam kciuki - może do czegoś ten car play się przyda oprócz spotify 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 15 maja 2017 o 11:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 o 11:16 Mi sie dziś udalo, w sumie nie wiem jak, odpalić AndroidAuto z telefonu w schowku i nie odpieło mi połączenia bt z moim głównym telefonem w kieszonce.. Mam nadzieję, że to się utrzyma i tak będzie mi to działać.Niestety podzialalo tak tylko jeden dzien, wrocilem po urlopie i juz tak nie moge tego ustawić...Możecie sprawdzić u siebie czy może te nowsze MY17 radia pozwalaja na podłączenie drugiego telefonu po bluetooth jak już jeden jest po kablu z AndroidAuto?Już wiem że jest to możliwe :>taptap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 15 maja 2017 o 11:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 o 11:27 Niestety podzialalo tak tylko jeden dzien, wrocilem po urlopie i juz tak nie moge tego ustawić...Możecie sprawdzić u siebie czy może te nowsze MY17 radia pozwalaja na podłączenie drugiego telefonu po bluetooth jak już jeden jest po kablu z AndroidAuto?Już wiem że jest to możliwe :>taptap@mcq a jakby wyłączyć opcje bluetooth w ustawieniach aa? nie mam niestety jak sprawdzić teraz z autem ale może zadziala;)Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 15 maja 2017 o 11:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 o 11:30 Wydaje mi sie wlasnie, że z ta opcja cos kombinowalem wlacz wylacz itp az w końcu pozwoliło zostawić połączenie bt z drugim tel. Teraz już nie moge tego powtórzyć :> ale krotko próbowałem...taptap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 17 maja 2017 o 20:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 o 20:47 Udalo się. Faktycznie działa jak chciałem.Wiec mam drugi tel w schowku co sluzy do AndroidAuto.. SIM tylko internet.A swój główny tel podłączony przez bluetooth.Zauważyłem tylko prawidłowość ze jesli słuchałem radia w tle to po powrocie do auta ustawia sie na radiu, a nie automatycznie startuje AA ;)Ale to do przyjecia.. I tak częściej slucham cos ze Spotify ;) a wtedy stratuje automatycznie z ekranem Smartlinka.Co ciekawe odnosnie Spotify ze jest blokada przeglądania playlisty do konca ;) I nie ma to nic wspólnego z VIM jakby co.Zawsze moge użyć do przegladnia dlugiej playlisty drugiego telefonu z tym kontem Spotify :> albo poprosic żone by za pomoca swojego telefonu poszukała mi czegos ciekawego do posłuchania (uzywamy jednego konta ;)Odnośnie AndroidAuto to jak wspminal@emceg OK Google i uruchamianie nawigacji pod wskazany adres dziala idealnie a to że jeszcze działa prawa gałka w trybie mapy zamiata na MirrorLinka zupełnie.Pozostaje czekac na Waze. Zapisalem sie do beta testow Waze&AndroidAuto ale zastanawiam sie czy wybór kraju "others" byl dobrym posunieciem..PS. Ktos sprawdzał jakie jeszcze komendy glosowe działaja dobrze (bez kwesti telefonu) oprócz "nawigacja do" albo "włącz muzyke"Da sie coś posterować Spotify komendami glosowymi?taptap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 17 maja 2017 o 20:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 o 20:54 Udalo się. Faktycznie działa jak chciałem.Wiec mam drugi tel w schowku co sluzy do AndroidAuto.. SIM tylko internet.A swój główny tel podłączony przez bluetooth.Zauważyłem tylko prawidłowość ze jesli słuchałem radia w tle to po powrocie do auta ustawia sie na radiu, a nie automatycznie startuje AA ;)Ale to do przyjecia.. I tak częściej slucham cos ze Spotify ;) a wtedy stratuje automatycznie z ekranem Smartlinka.Co ciekawe odnosnie Spotify ze jest blokada przeglądania playlisty do konca ;) I nie ma to nic wspólnego z VIM jakby co.Zawsze moge użyć do przegladnia dlugiej playlisty drugiego telefonu z tym kontem Spotify :> albo poprosic żone by za pomoca swojego telefonu poszukała mi czegos ciekawego do posłuchania (uzywamy jednego konta ;)Odnośnie AndroidAuto to jak wspminal[mention=1030]emceg[/mention] OK Google i uruchamianie nawigacji pod wskazany adres dziala idealnie a to że jeszcze działa prawa gałka w trybie mapy zamiata na MirrorLinka zupełnie.Pozostaje czekac na Waze. Zapisalem sie do beta testow Waze&AndroidAuto ale zastanawiam sie czy wybór kraju "others" byl dobrym posunieciem..PS. Ktos sprawdzał jakie jeszcze komendy glosowe działaja dobrze (bez kwesti telefonu) oprócz "nawigacja do" albo "włącz muzyke"Da sie coś posterować Spotify komendami glosowymi?taptapWłącz - nazwa utworu /artysty u mnie jeszcze działa. I kiedyś działało jeszcze to samo z.playlista ale od jakichś 2 aktualizacji padło:(+ Pisanie smsow ale.o.tym wiesz;))Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 17 maja 2017 o 22:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 o 22:38 A to po mirrorlinku "ok google" nie dziala? Musze. Wkoncu dorwac jakis tel co ML obsluguje, Galxy S4 zony nie udalo mi sie podlaczyc na razie...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 18 maja 2017 o 05:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 o 05:00 A to po mirrorlinku "ok google" nie dziala? Musze. Wkoncu dorwac jakis tel co ML obsluguje, Galxy S4 zony nie udalo mi sie podlaczyc na razie...Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMialem wrażenie, ze działało tylko na postoju :>Tak jakby zbierał mikrofon w telefonie a nie w samochodzie..taptap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel Opublikowano 18 maja 2017 o 20:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 o 20:12 @mcq moje ulubione komendy, które zawsze wymawiam jak prezentuję komuś AA to inteligentne pytania typu: Ile lat ma Harrison Ford?/Ile wzrostu ma Barack Obama?/Kto jest żoną prezydenta Andrzeja Dudy? - to robi wrażenie, a nie jakieś tam pisanie smsów :P Czy ktoś wie jak przywrócić polski język w AA? Od ostatniej aktualizacji odpowiada mi po angielsku i buttony na ekranie mam po angielsku...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 18 maja 2017 o 20:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 o 20:25 Stolica Polski, Która godzina, jak wysoki/ile metrów ma pałac kultury - też warte uwagi;pWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 21 maja 2017 o 08:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 o 08:39 Sony Xperia X btaciaka i wyglada to tak. W aplikacja jest GM dostępny i Yanosik działa, nie miałem okazji przejechać się ale jak co VIM można włączyć i będzie śmigać Podłączenie bez problemuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 1 czerwca 2017 o 20:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 o 20:44 Coś tam google z tym AA bezprzewodowym działająhttps://photos.google.com/share/AF1QipPBGGBgNt2mfUIkaD2PD90fm1lgaAnD752UI6c-6euXR4B6NKJ2EDWEsI7U16lWaA/photo/AF1QipNEPJpFZrr8s1smZL2fIyXCNhvcxoibMR9k3srk?key=T3c2VUVIcjZNZmhyS0ZlajM3NGRPWDBqQ21qSlNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 1 czerwca 2017 o 21:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 o 21:50 No ale nict bam nie da bo u nas to i tak bez USB sie nie obejdzie. Radio musi miec lee ie opcje obslugi AA po wifi...Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 2 czerwca 2017 o 09:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 09:03 A WAZE na AA coraz bliżej. Ostatnio dostałem maila z beta testów, że jeszcze chwila. Tutaj można zobaczyć jak ma to wyglądać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 2 czerwca 2017 o 09:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 09:26 Ja bym się bardziej cieszył z widoku satelitarnego :D bo jak sobie odpale google maps to działa fajnie :D ale w AA wygodniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 2 czerwca 2017 o 09:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 09:40 @wolf ostatnio wprowadzili mini widok streetview (miejsca docelowego), więc myślę, że widok satelitarny to kwestia czasu, ale niestety pewnie trochę to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marisztsi Opublikowano 2 czerwca 2017 o 12:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 12:35 @22Tomaszz - coś te zdjęcia znowu zamarły i się nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 2 czerwca 2017 o 12:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 12:37 @marisztsi to nie zdjęcia tylko linki do youtube :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marisztsi Opublikowano 2 czerwca 2017 o 12:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 12:42 @22Tomaszz linki do youtube też nie działają a przynajmniej na stronie www, nie wiem jak na taptaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 2 czerwca 2017 o 12:53 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 12:53 #umniedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 2 czerwca 2017 o 13:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 13:03 @22Tomaszz @marisztsi ja też wszystko wyświetlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torzech Opublikowano 2 czerwca 2017 o 13:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 13:57 1 godzinę temu, Namo napisał: #umniedziała 54 minuty temu, Kamil RS230 napisał: @22Tomaszz @marisztsi ja też wszystko wyświetlam. U mnie też bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 2 czerwca 2017 o 15:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 o 15:57 jest jakiś sposób ? VCDS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi