Christopy Opublikowano 10 marca 2018 o 09:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 marca 2018 o 09:06 2 godziny temu, siemi1 napisał: I nie dał znać... Jeszcze nie było kiedy nawet podjechać, za dużo roboty na studiach i za mało czasu wolnego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arius Opublikowano 11 marca 2018 o 21:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 o 21:17 Już wiem dlaczego u mnie nic nie chce działać. :/. Google w najnowszej wersji Android Auto 3.0 zablokowało możliwość instalacji dodatkowych wtyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 11 marca 2018 o 22:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 o 22:22 Już wiem dlaczego u mnie nic nie chce działać. :/. Google w najnowszej wersji Android Auto 3.0 zablokowało możliwość instalacji dodatkowych wtyczek.Zainstaluj 2.9 z apkmirrorWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arius Opublikowano 11 marca 2018 o 22:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 o 22:27 przed chwilą, siemi1 napisał: Zainstaluj 2.9 z apkmirror Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka W sumie można, ale niedługo AA będzie wspomagało transmisję prze Wifi. Niepotrzebne będzie wtedy podłączanie kabelka co jest nieco uciążliwe jak się jeździ na krótkich trasach i często wysiada. Chciałbym coś takiego u siebie, więc nie wiem czy mi się opłaca instalowanie starszych wersji. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 11 marca 2018 o 22:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 o 22:35 Myślisz ze na wersji wifi dodatkowe wtyczki beda dostępne jak teraz juz to zablokowali....Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 12 marca 2018 o 05:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 o 05:21 W sumie można, ale niedługo AA będzie wspomagało transmisję prze Wifi. Niepotrzebne będzie wtedy podłączanie kabelka co jest nieco uciążliwe jak się jeździ na krótkich trasach i często wysiada. Chciałbym coś takiego u siebie, więc nie wiem czy mi się opłaca instalowanie starszych wersji. :/ AA może będzie działało po wifi, ale obawiam się, że nasze radia tego nie łykną tak czy siak.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emceg Opublikowano 17 marca 2018 o 11:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 o 11:51 https://www.androidpolice.com/2018/03/16/android-auto-now-allows-swipe-up-to-unlock-while-connected/ taki news 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamT Opublikowano 17 marca 2018 o 13:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 o 13:19 U mnie to od paru dni funkcjonuje na AA v2.9. Przy AAMirror mamy bezproblemowy dostęp do pulpitu (2 kliknięcia mniej niż przed tą zmianą). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 17 marca 2018 o 14:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 o 14:13 Jak przechodzisz do pulpitu? Jakiś skrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamT Opublikowano 18 marca 2018 o 11:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 o 11:08 Klikasz na pasku nawigacji w androidzie przycisk od przełączania aplikacji (kwadrat) i wybierasz AAMirror. Po ten zmianie od Google wystarczy przeciągnąć do góry będąc w AAMirror. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 18 marca 2018 o 11:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 o 11:31 Nie mam takiego przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamT Opublikowano 18 marca 2018 o 11:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 o 11:58 Masz sprzętowe przyciski w telefonie BACK/HOME/RECENT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 28 marca 2018 o 15:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 o 15:54 Gdyby komuś przypadkiem wpadła aktualizacja do najnowszej wersji LG mirrordrive (brak możliwości wyłączenia powiadomień, uniemożliwia używanie na innym telefonie niż LG) to daje link do ściągnięcia poprzedniej wersji, która działa na każdym telefonie: 1.2.1.2 (12102) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15) https://apkpure.com/lg-mirrordrive/com.lge.mirrordrive Ściągamy plik, instalujemy i się cieszymy ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 28 marca 2018 o 18:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 o 18:57 3 godziny temu, Wolf napisał: Gdyby komuś przypadkiem wpadła aktualizacja do najnowszej wersji LG mirrordrive (brak możliwości wyłączenia powiadomień, uniemożliwia używanie na innym telefonie niż LG) to daje link do ściągnięcia poprzedniej wersji, która działa na każdym telefonie: 1.2.1.2 (12102) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15) https://apkpure.com/lg-mirrordrive/com.lge.mirrordrive Ściągamy plik, instalujemy i się cieszymy ;) Dokładnie też wróciłem do starszej wersji ML LG i działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 28 marca 2018 o 20:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 o 20:09 Naprawdę chce się Wam używać MirrorLink? Ja już sobie dawno odpuściłem chociażby z powodu dlugiego podłączania po wejściu do auta, ale również klopotów z dźwiękiem.. kanałami audio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 29 marca 2018 o 08:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 o 08:17 @mcq u mnie trwa to tyle co włączenie AA więc na jedno wychodzi a przynajmniej mam dostęp do całej zawartości telefonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 31 marca 2018 o 09:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 o 09:46 [mention=70]mcq[/mention] u mnie trwa to tyle co włączenie AA więc na jedno wychodzi a przynajmniej mam dostęp do całej zawartości telefonu :)Jaki masz telefon? Jestes w stanie zsunać belke powiadomień z góry? Nie masz kłopotów z dźwiękiem, nie zrywa połączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 06:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 06:46 Belki nie da się ruszyć, ale poza tym działa wszystko, telefony do S6 edge i S7 :) połączeń nie zrywa, dzwięk też działa bez problemów. Nigdy nie zdażyło mi się żeby się rozłączyło czy zawiesiło cokolwiek :) Problematyczne jest tylko pisanie bo klawiatura z telefony ma dosyć drobne przyciski ale to też da się ogarnąć nawet w rękawiczkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamT Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 08:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 08:25 U mnie przy HTC ONE M9 którego wożę w aucie pod kątem stabilności połączenia też nie mam problemów. Największą wadą ML to audio focus, który uniemożliwia słuchanie radia przy korzystaniu z nawigacji, to samo przy odtwarzaniu muzyki z MP3. Z MP3kami można sobie poradzić przez odtwarzanie ich z poziomu telefonu, bo sterowanie na kierownicy działa w odtwarzaczu uruchomionym na telefonie. Co do samej stabilności i rozłączania, to proponuję zrobić testy z innymi kablami. Ja kupiłem krótki kabel żeby nie było problemu z chowaniem nadmiaru w schowku i na nim przy połączeniu Android Auto zdarzało się że przerywało połączenie. Na kolejnym kupionym nie mam takiego problemu, ani nigdy nie miałem na poprzednim jaki używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 12:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 12:33 Smart Device Link połączy smartfony z ekranami pokładowymi pojazdów https://www.telix.pl/inne/aplikacje/2018/04/smart-device-link-polaczy-smartfony-z-ekranami-pokladowymi-pojazdow/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 16:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 16:48 Jak znam życie coś spierdolą. Jeszcze nic dobrego nie powstało fabrycznie. Zawsze trzeba kombinować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 18:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 18:58 2 godziny temu, Enriquez napisał: Jak znam życie coś spierdolą. Jeszcze nic dobrego nie powstało fabrycznie. Zawsze trzeba kombinować. Właśnie, i tego się można obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabagz Opublikowano 7 kwietnia 2018 o 09:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 o 09:48 U mnie carstream przestał działać. W menu aplikacji w AA nie mam już możliwość wyboru carstream. Pozostało tylko "powrót do skoda". A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deenbe Opublikowano 7 kwietnia 2018 o 09:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 o 09:51 U mnie tak samo, wina zaaktualizowanego Google play services. Czekam na Jailbreak 11.2.6 ios i tam odpalam carplay z ngxplay.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorki_man Opublikowano 7 kwietnia 2018 o 12:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2018 o 12:37 Czekam na Jailbreak 11.2.6 ios i tam odpalam carplay z ngxplay.A są widoki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi