Namo Opublikowano 28 sierpnia 2021 o 08:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 o 08:05 Kto korzystał z usług @rrobert zapraszam do zostawania opinii: https://goo.gl/maps/dFGBKf9BPjXnk7pH9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visterio Opublikowano 15 grudnia 2021 o 11:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 o 11:48 (edytowane) Dorzucam swój pozytywny komentarz. Kto poszukuje porządnego serwisu z czystym sumieniem polecam @rrobert ostatnio dokładał u mnie bi-xenon. Mimo tego, że nieświadomie kupiłem reflektor z uszkodzonym LED, podjął się jego naprawy. Wszystko kompleksowo, sprawnie, przystępnie cenowo. Dodatkowo, podpowiedział kilka propozycji rozbudowy, których brakuje w moim modelu, co z pewnością rozważę. Dodatkowo podmieniliśmy przeciwmgielne na LED, aby lepiej doświetlały i lepiej komponowały się z xenonem + kodowanie CH/LH z xenonu na przeciwmgielne. Super robota! Wielkie dzięki Robert! Edytowane 21 grudnia 2021 o 13:09 przez Visterio (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 25 kwietnia 2022 o 22:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2022 o 22:11 Radar pACC, asystenta pasa i rozpoznawanie znaków dołożone u @rrobert Jak działa pokazane w pierwszej części vloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 25 kwietnia 2022 o 23:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2022 o 23:31 Radar pACC, asystenta pasa i rozpoznawanie znaków dołożone u [mention=45]rrobert[/mention] Jak działa pokazane w pierwszej części vloga. Też ostatnio uruchomiłem pACC (Travel Assist) i uważam, że jest to must have na długie podróże. Nie wiem jak w Polsce to działa przy milionach znaków wszędzie, ale w Irlandii idealnie. Można się zrelaksować po ciężkim dniu.Walczę teraz z ustawieniem tolerancji prędkości po rozpoznaniu znaków. Fajnie jest czasem dołożyć parę km/h i po rozpoznaniu nowego znaku niech sam dalej dokłada zapamiętana tolerancję.Jak znajdę czas to wrzucę parę fotek dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 25 kwietnia 2022 o 23:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2022 o 23:34 Mi zapamiętuje jak dodam dychę, dwie wajchą w górę. Każdy kolejny znak zczyta i doda tyle, co miałem więcej poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 25 kwietnia 2022 o 23:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2022 o 23:37 Mi zapamiętuje jak dodam dychę, dwie wajchą w górę. Każdy kolejny znak zczyta i doda tyle, co miałem więcej poprzednio.Ja robię tak by zapiamietywało każdy kilometr. Chcę 4 więcej to później dodaje zawsze cztery i tak dalej. Dycha, dwie, trzy pełna płynność musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-kg Opublikowano 26 kwietnia 2022 o 18:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 o 18:36 @rrobert jak się z Tobą skontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 27 kwietnia 2022 o 04:45 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 o 04:45 normalnie byłem strasznie zajęty ale już się odrabiam. dzwoń dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-kg Opublikowano 27 kwietnia 2022 o 06:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 o 06:13 1 godzinę temu, rrobert napisał: normalnie byłem strasznie zajęty ale już się odrabiam. dzwoń dzisiaj Ok, dzisiaj dzwonię. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu22 Opublikowano 8 lipca 2022 o 20:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2022 o 20:27 Jak się najlepiej obecnie kontaktować? Mam temat z ogarnięciem pamięci fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson1963 Opublikowano 24 sierpnia 2022 o 13:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2022 o 13:45 Witam wszystkich, to mój pierwszy post i pierwsze pytanie do rrobert. Czy możliwe jest włączenie asystenta świateł drogowych do wersji ze zwykłymi reflektorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 24 sierpnia 2022 o 18:14 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2022 o 18:14 tak przy wymianie lusterka i gateway. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson1963 Opublikowano 25 sierpnia 2022 o 07:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2022 o 07:33 Dzięki. Wszystkie graty już były zamontowane. Problem był w kodowaniu BCM. Po prostu pomocnik kodowania VCDS nie podpowiadał właściwego kodowania i trzeba to było zrobić "z palca". Teraz już wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi