emceg Opublikowano 4 października 2017 o 10:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 o 10:27 Dobra;) Wreszcie jakis problem! Zmienilem telefon na Huawei P10Lite, AA chodzi, mapy chodza, spotify lata, komendy dzialaja... Tylko nie działa "myk" z minimalizowaniem android auto. Niestety niewidoczny jest jeden przycisk w pasku nawigacji androida:( Ktos ma pomysl jak to obejsc i zrzucic AA aby moc korzystac z telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 4 października 2017 o 16:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 o 16:50 Button Savior (non root).apk może ta aplikacja pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigu Opublikowano 11 października 2017 o 13:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 o 13:52 Witam, mam pytanie. Posiadam radio Bolero z funkcją SmartLink oraz Iphona. Po podłączeniu telefonu kablem następuje automatycznie połączenie przez Apple CarPlay co powoduje, że transmisja danych przez Bluetooth jest niedostępna. Czy ktoś orientuje się czy istnieje sposób, żeby po podłączeniu kablem telefon jedynie się ładował i nie łączył się przez Apple CarPlay? Pytam, ponieważ w takiej sytuacji przestają mi działać komunikaty głosowe z Yanosika, są jedynie wyświetlane na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 11 października 2017 o 14:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 o 14:55 Komunikaty Y możesz zmienić w opcjach Y, aby były via telefon czy po BT (ustawienia > dźwięki > zaawansowane > wyjście > domyślnie / głośnik / BT. Ja mam aby przez telefon, wkurzało mnie jak komunikaty Y przerywają radio czy muzę. Poza tym podłączając iP kabelkiem tylko mi ładuje. Aby połączyło się z CP musisz mieć włączoną Siri w ustawieniach iP oraz włączyć na radiu SmartLink i wybrać połączenie via CarPlay - inaczej ono nie zachodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigu Opublikowano 11 października 2017 o 16:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 o 16:58 2 godziny temu, LEMUR napisał: Komunikaty Y możesz zmienić w opcjach Y, aby były via telefon czy po BT (ustawienia > dźwięki > zaawansowane > wyjście > domyślnie / głośnik / BT. Ja mam aby przez telefon, wkurzało mnie jak komunikaty Y przerywają radio czy muzę. Poza tym podłączając iP kabelkiem tylko mi ładuje. Aby połączyło się z CP musisz mieć włączoną Siri w ustawieniach iP oraz włączyć na radiu SmartLink i wybrać połączenie via CarPlay - inaczej ono nie zachodzi. Faktycznie. Zapomniałem o tej Siri. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk@sz Opublikowano 12 października 2017 o 10:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 o 10:07 Czy jest możliwość korzystania ze SmartLinka przez BT tak, aby nie łączyć telefonu przez USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 12 października 2017 o 11:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 o 11:11 Póki co nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 25 października 2017 o 08:57 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 o 08:57 Co ten Majonez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 25 października 2017 o 11:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 o 11:06 Co ten Majonez? Stare.... dalej musisz używać telefonu a nie o to chodzi w SmartLink etc...Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 8 listopada 2017 o 13:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 o 13:07 Wiecie może jak wyświetlić ekran telefonu 1:1 na bolero po FL. Jak podłączam swój telefon mam do wyboru, albo mirror link który to wyświetla raptem trzy aplikacje, albo android auto. W tym drugim już jest lepiej, bo mam gogle mapy, spotify... Widziałem na YouTube jak jakiś Rosjanin wyświetlał ekran 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roykssop Opublikowano 8 grudnia 2017 o 14:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 14:02 Dnia 8.11.2017 at 14:07, potrek napisał: Wiecie może jak wyświetlić ekran telefonu 1:1 na bolero po FL Zainstaluj z Google Play LG MirrorDrive, odbierz uprawnienia aplikacji do wyświetlania powiadomień i będziesz miał pełnego MirrorLinka. Do szczęścia zabraknie Ci tylko VIM, ale to ogarniesz za $$$ OBDEleven (również na Google Play), albo blokadą sprzętową (Allegro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 8 grudnia 2017 o 14:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 14:08 (edytowane) Jak zainstaluje te aplikacje to wywala komunikat o współpracy tylko z urządzeniami LG, uprawnienia załatwiają temat? Mam Szajsunga Edytowane 8 grudnia 2017 o 14:09 przez majkel123 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 8 grudnia 2017 o 14:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 14:13 Wylacz powiadomienia w androdzie dla tej apki...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 8 grudnia 2017 o 14:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 14:15 Ide sprawdzić do garażu, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 8 grudnia 2017 o 15:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 15:02 (edytowane) Doopa, mój telefon na siłę chce ściągać aplikacje "car mode" a appka LG wywala ten sam komunikat o Nie kompatybilności Co robię źle? Na chwilę okno Messenger mi się pojawiło jednak. Edytowane 8 grudnia 2017 o 15:05 przez majkel123 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorki_man Opublikowano 8 grudnia 2017 o 17:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 17:26 Gdzieś ludzie pisali że czasami pomaga wywalenie Android Auto i zainstalowanie na nowo apki LG. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 8 grudnia 2017 o 17:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 17:31 2 godziny temu, majkel123 napisał: Doopa, mój telefon na siłę chce ściągać aplikacje "car mode" a appka LG wywala ten sam komunikat o Nie kompatybilności Co robię źle? Na chwilę okno Messenger mi się pojawiło jednak. LG MD nie uruchamiasz na telefonie, tylko już na radiu jak się telefon połączy przez ML z radiem i wtedy działa. U mnie sama apka na telefonie też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 8 grudnia 2017 o 21:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 21:09 @22Tomaszz czy potwierdzasz konieczność deinstalacji AA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 8 grudnia 2017 o 22:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 o 22:01 https://youtu.be/Jnfzzf2BNUA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22Tomaszz Opublikowano 9 grudnia 2017 o 03:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 o 03:09 5 godzin temu, majkel123 napisał: @22Tomaszz czy potwierdzasz konieczność deinstalacji AA? Nie, nie miałem takiego potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 9 grudnia 2017 o 22:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 o 22:52 (edytowane) Dnia 8.12.2017 at 15:02, roykssop napisał: Zainstaluj z Google Play LG MirrorDrive, odbierz uprawnienia aplikacji do wyświetlania powiadomień i będziesz miał pełnego MirrorLinka. Do szczęścia zabraknie Ci tylko VIM, ale to ogarniesz za $$$ OBDEleven (również na Google Play), albo blokadą sprzętową (Allegro). A jak obebrac te uprawnienia w lg g6? wchodzilem w menu potem ogólne, aplikacje wybieram lg mirror i wyłączam wszystkie uprawnienia aplikacji ( kontakty, mikrofon itp...) no i dalej nic. Edytowane 9 grudnia 2017 o 23:16 przez potrek (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 10 grudnia 2017 o 10:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 o 10:04 A jak obebrac te uprawnienia w lg g6? wchodzilem w menu potem ogólne, aplikacje wybieram lg mirror i wyłączam wszystkie uprawnienia aplikacji ( kontakty, mikrofon itp...) no i dalej nic.Jak masz LG to teoretycznie nie potrzebujesz zabierać uprawnień dla apki LG ;) Ta sugestia była dla telefon innych producentów.Swoją drogą to LG G6 ogarnia MirrorLink?Co to za burdel jest z tym MirrorLinkiem.. Dla mnie to jest parodia.LG G6 nie ma nahttps://mirrorlink.com/phoneshttps://cert.mirrorlink.com/ProductListing/Ja sobie juz dawno dałem spokoj z tym ML.Najpierw kombinacje by podłączyć a potem nie jest lepiej. Nawet jak sie uda raz to przecież wypadalo by, aby łączyło sie szybko za każdym razem a nie tak, że przynajmniej kilkuminutowa rzeźba przy każdej nowej próbie.AndroidAuto w przypadku każdego kolejnego podlaczenia jest stabilny, wywalal mi sie na dlugich trasach ale od kiedy zaznaczoną mam opcje w ustawieniach AA "wylacz WiFi jak działa AA" to już się to nie zdarza.Pozostaje mi tylko to, że przy sluchaniu Spotify z AA zdarza się, ze ginie dźwięk, przejscie na radio i próba skorzystania z wybierania glosowego czasami go uruchamia ale niestety częściej następuje restart calego systemu infotainment.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 21 grudnia 2017 o 18:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2017 o 18:17 (edytowane) Fajna aplikacja dla Mirrorlink sam używam od dwóch dni i myślę, że może się spodobać, mozna odpalić wiele aplikacji i okien na wyświetlaczu radia, koszt appki to 29.99 ale jak ktoś dużo jeździ to myślę, że warto Sklep Edytowane 21 grudnia 2017 o 18:23 przez majkel123 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 21 grudnia 2017 o 20:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2017 o 20:14 1 godzinę temu, majkel123 napisał: Fajna aplikacja dla Mirrorlink sam używam od dwóch dni i myślę, że może się spodobać, mozna odpalić wiele aplikacji i okien na wyświetlaczu radia, koszt appki to 29.99 ale jak ktoś dużo jeździ to myślę, że warto Sklep Ahh, skysiłem się zainstaliwałem no i doopa u mnie. Mam lg wiec smartlink 1:1 mi nie dziala wiec i apka bezużyteczna ;) Czekam az ktos cos skleci po lg itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 21 grudnia 2017 o 20:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2017 o 20:25 (edytowane) Ale u mnie 1:1 też nie działa, jak już odpalisz apke np. Lg albo inną to odpalasz te i z okienka wrogu wszystko uruchomisz co chcesz. Pisz jak coś, też się wkurwiałem strasznie Widać to na filmie, trzeba mieć kompatybilna aplikacje, np. Rockskout i opalona apka z okienkami i wszystko działa. Nie jest to super 1:1 ale da sie odpalić wszystko co potrzebne. Edytowane 21 grudnia 2017 o 20:28 przez majkel123 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi