Jump to content

Namo

Recommended Posts

Niestety u mnie przy AAMirror nie dziala dotyk :( Ktoas juz rozwiazal ten temat, o co moze chodzic?

Musisz mieć zrootowany tel..

Dlatego myślę o drugim dla AndroidAuto bo dla tego głównego nie bebe wgrywal uprawnien root napewno.

Powstrzymuje mnie tylko WhatsApp.. Czesto pisze wiadomości glosowo na nim przy AndroidAuto.. A jego sie nie da odpalic na dwoch telefonach jednocześnie jak np. Messenger

Zwróć uwagę, ze dotyk w aplikacji działa. Jak stukniesz w lewy bok ekranu radia to wysuna Ci się ulubione..

Wcześniej tego nie ogarnąłem. Teraz AAutoLauncher nie potrzebny.

A liczyłem na Netflix :> ale niestety brak obrazu.. Jest pasek i napisy ale video brak.

19 minut temu, mcq napisał:

A Huawei ogarnia MirrorLink?

Nie ogarnia. Ale AAMirror to jednak cos innego jak widac, bo odpalac sie odpala.
W sensie dziala pewnie przez jakies tam inne rozwiazania.

Edited by emceg (see edit history)
  • Lubię to 1

28 minut temu, rrobert napisał:

ok pany

zainstalowałem aauto w 2.9 i aamirror i co dalej jak to kuresto uruchomić. 

Tu masz wszystko opisane;

Android Auto - instrukcja przyjemnego korzystania z dodatkami (Yanosik, YouTube) - strona 3 - Poradniki i instrukcje - Passat Forum
https://forum.vw-passat.pl/topic/59925-android-auto-instrukcja-przyjemnego-korzystania-z-dodatkami-yanosik-youtube/

Z tego co wiem, można to zrobić poza ASO. Plus taki, że odblokowuje się również obsługę glosową.
Nie mam jednak pewności,@pab567 musi potwierdzić.
Ja za te ~800zł wolałem to zrobić w ASO bo przypisane jest do VINu auta online i nigdy się tego nie straci.
Chyba dobrze, że tak zrobiłem bo ASO wymieniało mi później jednostkę na gwarancji i nie było problemu z przywróceniem Smartlinka.

Jak juz będziesz aktywował Smartlinka postaraj sie o aktualizację oprogramowania z 245 na 252.
Jak masz auto na gwarancji to zgłoś, że np. wizualizacja czujników czasami się nie pokazuje.
Mi nie chcieli kiedyś aktualizować w ramach gwarancji. Zgłaszałem samoczynne restarty. Sciemniają, że nie znają changeloga.. Ja dopiero później znalazłem opis zmian na drive.ru
https://www.drive2.ru/o/b/46413437060566230799fd05c4c1e623f51afafb256ffd0397.jpg

• 2 weeks later...
Ojciec dowiedział się w ASO że jest jakaś akcja serwisowa z oprogramowaniem, ogarnę co i jak i dam znać :)
I nie dał znać...

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Jak zrobić Automapę na bolero 8"? Ja nie mogę wrzucić żadnej popularnej nawigacji.
Przeczytaj kilka stron wstecz.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka