Szcz3p4n Opublikowano 15 października 2019 o 09:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2019 o 09:42 Na pewno w radary pod zderzak tylny, wiązkę i odpowiednią pompę abs'u oraz odpowiednio wysokiego getway'a.Tak w skrócie a teraz specjaliści niech się wypowiedzą Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 15 października 2019 o 11:05 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2019 o 11:05 pla i bs to zupełnie inne systemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord Opublikowano 15 października 2019 o 13:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2019 o 13:04 @rrobert a czy dołożenie webasto do benzynowca jest realne? Dużo dłubania czy P&P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 15 października 2019 o 13:11 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2019 o 13:11 jak dorwiesz komplet do mniej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord Opublikowano 15 października 2019 o 13:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2019 o 13:19 A czy to musi być zestaw z takiego samego typu silnika? Tj. benzyna do benzyny, diesel do diesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary_ck Opublikowano 15 października 2019 o 17:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2019 o 17:10 Jest to mój pierwszy post więc witam wszystkich. Chcę zakupić nowa octavie 1.5 tsi DSG w wersji style i z racji tego że mam okrojony budżet mam kilka pytań. Czy możliwe jest dołożenie ACC i jakie są to koszta w nowym aucie? Ewentualnie mogę zrezygnować z kilku rzeczy i jak zakupię ACC do 160 km to czy bardzo kosztowne dołożenie jest lane assista? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 15 października 2019 o 18:21 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2019 o 18:21 @Cezary Radło weź line assist. acc się dołoży. line to wymiana szyby , acc montaż radaru aktywacja i manetki. aktywacja około 350euro 5 godzin temu, Milord napisał: A czy to musi być zestaw z takiego samego typu silnika? Tj. benzyna do benzyny, diesel do diesla? diesla do diesla , pb do pb. jak sobie wyobrażasz prace webasta pb na dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord Opublikowano 15 października 2019 o 19:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2019 o 19:03 41 minut temu, rrobert napisał: jak sobie wyobrażasz prace webasta pb na dieslu Nie znam się, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary_ck Opublikowano 16 października 2019 o 12:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 października 2019 o 12:40 A to że ACC występuje tylko z FA i auto będzie miało pakiet amazing czyli m.in. automatyczne przełączanie na światła drogowe nic nie zmienia w kwestii doposażenia w Lane Assist? Kamera do Lane Assist jest inna niż ta od automatycznych świateł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 16 października 2019 o 17:02 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 października 2019 o 17:02 dokładnie kamera line assist a light assist to zupełnie inne urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSOIIFL Opublikowano 18 października 2019 o 08:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 października 2019 o 08:27 witam, czy Octavie 2 także robisz, bo na stronie tylko O3 są miałbym do zrobienia w O2 FL zamontowanie radia z yeti z usb i mikrofonem, zrobienie podświetlenia klamek - mam oryginalne lampki, podświetlenie nóg - mam z ali przewod i lampki, dołożenie podświetlenia ambientowego w drzwiach - mam gotowy produkt od gościa z OCP. Chciałem takze kiedys zmienić lampy na ksenony, mam spryskiwacze, wersja elegance , nie mam żadnych części. A ty częsci także szukasz czy do Ciebie trzeba juz z czesciami przyjezdzac proszę o info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 18 października 2019 o 19:47 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 października 2019 o 19:47 @KamilSOIIFL zakup lamp zawsze pozostawiam zleceniodawcy. nie chce reklamacji ze względu ma ich stan resztę mogę załatwić w razie możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KristoMat Opublikowano 31 października 2019 o 20:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 o 20:12 Dzień dobry, otrzymałem wiadomość o możliwość doposażenia skody. W moim przypadku zastanawiam się nad ksenonami do octavia II, rocznik 2006 (przed liftem). Proszę o informację, jak by to mogło wyglądać finansowo ? Z góry dziękuję za odpowiedź i informację. z pozdrowieniami, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 2 listopada 2019 o 20:26 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 o 20:26 koszty podobne do taka sama robota no może troszkę mniej. lampy zawsze kupujecie sami jak już pisałem. druga sprawa to wszystko zależy co jest w aucie jaka elektronika chociaż w O2 to już ceny niskie. pytanie jaka jest centralna elektryka? czy też ją trzeba wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grychnik Kamil Opublikowano 2 listopada 2019 o 21:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 o 21:58 Dnia 9.10.2019 at 16:34, rrobert napisał: szyba podgrzewana oryginalna 2500zł bez znaczenia czy pod line assistent czy nie zamiennik pewnie taniej Ok, jak dla mnie mogła by być i bez grzania, garaż mi wystarczy 🙂 Pytanie o resztę kosztów, jeśli chodzi o line assistent. Ma to w ogóle jakieś ekonomiczne uzasadnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord Opublikowano 17 listopada 2019 o 17:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 o 17:07 @rrobert miałeś okazję spojrzeć na moje webasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 17 listopada 2019 o 17:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 o 17:34 jest w ... roboty ale do ogarniecia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus91 Opublikowano 18 listopada 2019 o 06:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2019 o 06:28 12 godzin temu, rrobert napisał: jest w ... roboty ale do ogarniecia A jest z Tobą jakis kontakt? Dzwoniłem 3 razy na numer ze strony i brak odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 18 listopada 2019 o 22:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2019 o 22:34 dostępny jestem. jak coś robię to ciężko się oderwać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin Opublikowano 29 listopada 2019 o 21:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2019 o 21:57 Ile kosztuje dołożenie czujników parkowania przód ? O3 2015 CKFC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulbiszon Opublikowano 16 grudnia 2019 o 09:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2019 o 09:06 @rrobert - jak się ma sprawa z aktywnym zawieszeniem? Jest do ogarnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 16 grudnia 2019 o 13:29 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2019 o 13:29 jest i działa rewelacyjnie. tylko trochę gratów trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba170495 Opublikowano 5 lutego 2020 o 13:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2020 o 13:35 Witam 🙂 Mam pytanie odnośnie guzika RS Mode. Idzie to dołożyć bez żadnego problemu? Głównie chodzi mi o możliwość sterowania różnymi mapami silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 7 lutego 2020 o 21:39 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 o 21:39 Nie ma takiej możliwości. Mode nie steruje mapami silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Fiedorowicz Opublikowano 19 lutego 2020 o 09:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2020 o 09:05 Dnia 1.10.2019 at 13:05, Namo napisał: Do mojej Octavii z 2014 roku ostatnio @rrobert dołożył cyfrowe zegary i Columbusa. Niech sobie przypomnę co mi @rrobert jeszcze montował: radar ACC do 210 km/h i front assist wymiana pompy ABS na potrzeby startu ACC od 0 km/h asystent świateł mijania i domykanie szyb w deszczu dołożenie SmartGate kamera cofania HIGH ze skrętnymi liniami bajery przy kierunkowskazach W planach jeszcze mam asystenta pasa ruchu i klapy spalin, ale to już za rok jak @rrobert przyjedzie do Pagu. Ten SET wygląda obłędnie! Ile łącznie wszystko kosztowało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi