rrobert Opublikowano 29 listopada 2020 o 12:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 o 12:46 te fotele to jak po 100kkm wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 29 listopada 2020 o 15:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 o 15:23 Kierownicy też coś się zmarszczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo1978 Opublikowano 29 listopada 2020 o 19:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 o 19:30 (edytowane) Z kierownicą wszystko było OK, fotel faktycznie się zmęczył. Auto miało 3 tyś km przebiegu. Generalnie wcześniej były spore problemy z fotelami w Skodzie. To się boczek oparcia przecierał od wsiadania, to marszczyła zewnętrzna cześć siedziska, w naszych RS230 przed liftem gdzie dopłacaliśmy za skórę "premium" Vachette pojawiały się dziwne fałdy na środku siedziska i mam te fałdy do dzisiaj ponieważ na gwarancji stwierdzili, że takie są właściwości naturalnej skóry. Kilku kolegów z forum w RS230 zgłaszało podobny problem. Generalnie Skoda nie jest marką premium i nie możemy oczekiwać zbyt wiele. Takie rzeczy można zgłosić na gwarancji. Mam jednak wrażenie, że projektanci trochę "przyrumakowali" z kształtem fotela i jeżeli to nie będzie uszyte perfekcyjnie to będą takie niedociągnięcia. PS Przynajmniej deska była obszyta w miarę dobrze 🙂 Edytowane 29 listopada 2020 o 19:42 przez tomo1978 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 29 listopada 2020 o 21:36 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 o 21:36 (edytowane) 2 godziny temu, tomo1978 napisał: Generalnie wcześniej były spore problemy z fotelami w Skodzie. To się boczek oparcia przecierał od wsiadania, to marszczyła zewnętrzna cześć siedziska, w naszych RS230 przed liftem gdzie dopłacaliśmy za skórę "premium" Vachette pojawiały się dziwne fałdy na środku siedziska i mam te fałdy do dzisiaj 🙂 A ja sie zawsze zastanawialem jak odróżnić Vachette..Nawet w ASO nie znali odpowiedzi.. Teraz już może wiem bo po prawie 2 latach też mi sie pojawily fałdy na środku siedziska foteli 😉 a ja mam właśnie fotele z początku produkcji.. po VIN z auta którego pochodzą produkcja 12.04.2013 bo to czeska testowka była. I mam np troche za duze dziurki przy mocowaniu zagłowków.. No niestety początek produkcji rządzi sie pewnymi prawami... I tak juz jest bez znaczenia o jaki sprzęt chodzi i o jaki koszt za sztuke... Edytowane 29 listopada 2020 o 21:50 przez mcq (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmichal Opublikowano 30 listopada 2020 o 15:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 o 15:49 Dnia 3.11.2019 at 15:36, Grychnik Kamil napisał: Dobrze by było, żeby była lepiej wyciszona 😉 Nie licz na to, dzisiaj dobrze wyciszone są auta dopiero z segmentu F (Mercedes S, Audi A8 itp). Ja ostatnio wyciszałem kompleksowo Mercedesa klasy C (2017r) bo miałem już dość hałasu przy prędkościach autostradowych, a co tu mówić o Skodzie Octavia... Plusem nowej Octavii jest możliwość dokupienia szyb dźwiękoszczelnych (niestety tylko z przodu), co powinno zmniejszyć szumy wiatru, tak dokuczliwe w Octavii 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 14 grudnia 2020 o 19:23 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 o 19:23 Carsed Mińsk Mazowiecki na placu ma dwie.Czerwona chyba nie miała elektrycznej klapy, niebieska fotele w szmacie.... Dziwne konfigi.Fakt, że fabryczne felgi są beznadziejne.Na placu wypatrzyłem też Superba.. w budyniu? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 21 grudnia 2020 o 09:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 o 09:04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoszczak Opublikowano 16 stycznia 2025 o 08:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2025 o 08:39 Szanowni, analizuję wymianę mojej O3 2014 na O3 FL 19/20 lub poczekanie i wybór O4. Pytanie do użytkowników czy warto iść w O4 ? Czytałem wiele niepochlebnych opinii dotyczących systemu multimediów, rozwiązaniach przycisków w kabinie itp. Wolałbym zachować wszystko co mam w obecnej O3, jedynie brakuje mi świateł LED i nowszego infotainment z AA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi