yorki_man Opublikowano 14 stycznia 2018 o 18:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 o 18:08 11 godzin temu, mcq napisał: Wyszedł dzis update Android Auto do wersji 2.9https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Pamietajcie, że z uwagi na niedostępność w polskim sklepie trzeba ją sobie aktualizować samodzielnie. Ewentualnie założyć konto Google przez VPN np w USA i podpiąć je telefonu ;) Tyle, że to wersja do arm64 - na innych nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 14 stycznia 2018 o 18:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 o 18:43 Tak, jak najbardziej. Ale to kwestia max kilku dni jak będzie dostępna dla potrzebujących wersje arm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynR Opublikowano 10 lipca 2018 o 05:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 o 05:57 A u mnie na samsungu S8 nie chce działać AA. Niby się łączy i natychmiast rozłącza... Co to może być za problem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulbiszon Opublikowano 10 lipca 2018 o 06:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 o 06:14 Włącz autko, podepnij telefon, jak AA się nie odpali odpal ręcznie aplikacji - wejdź w app i spróbuj połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynR Opublikowano 10 lipca 2018 o 07:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 o 07:11 Dokładnie tak robię. AA nie uruchamia się automatycznie, wchodzę w app i klikam łączy się i od razu rozłącza - nie pokazuje nawet ekranu AA. Wydaje dźwięk i koniec.... W Astrze na tej samej wersji AA i tym samym kablu i tym samym S8 śmigało bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 13 lipca 2018 o 07:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 o 07:16 Pojawiła się nowa wersja Android Auto - > 3.4.https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/Nareszcie mamy dostępny na ekranie radia widok mapy ze zdjęciami z satelity.Można się poczuć jak w Audi ;) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 6 sierpnia 2018 o 21:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 o 21:07 (edytowane) Moze pytanie lamerskie ale czy aby AA zadziałał, potrzeba mieć odblokowany Mirror Link? Ja probowalem wiele razy ale zawsze przy podlaczeniu telefonu do radia, jest ten sam komunikat na wyswietlaczu Bolero....bład USB. Nie posiadam aktywnego Mirror linka w mojej Octavii. Edytowane 6 sierpnia 2018 o 21:07 przez Grizli (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 6 sierpnia 2018 o 23:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 o 23:48 Aby zadziałał w O3 Android Auto trzeba mieć aktywny SmartLink. O3 ze SmarLink weszły do produkcji od 22 tygodnia 2015 roku.Opcja nie występowała chyba w żadnej wersji czy pakiecie jako standard. Możliwa jest aktywacja w późniejszym terminie a nie tylko na etapie produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 19:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 19:09 Asa to dlatego nie moge uruchomic tego androida??? a ja się męczę i.męczę....chcialem w ubieglym tygodniu aktywować Smart Linka przy okazji przeglądu,,,zaśpiewali mi 750 netto plus 200 netto za wgranie???????...chyba kogoś poebało. Powinienem sprzedawce auta poeiesic bo ch ialem doplacic przy zakupie autka ale odradzil mi, ze niefunkcjonalne jest..a kosztowalo chyba 600 brutto??? echhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 19:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 19:30 Slyszalem o wyższych ofertach ASO, ale też o takich co rezygnowali z kosztów usługi. Ja miałem oferte taka jak Ty tylko brutto a praca poszła przy okazji przeglądu.Ja bym dorwał tego sprzedawce, wypomniał mu sprawę i może Ci pusci po kosztach ;) Slyszałem o takich gestach handlowych gdzie aktywowali za niewiele ponad cene z konfiguratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Baran Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 19:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 19:37 Ja w wawie w alejach w aso zapłaciłem 800 brutto z małym groszem. Pytaj o rabaty na kod dostałem bodajże 15 albo 20% a na robocizne skromne 5 % ale finalnie nie wyszło 1100 jak chciało inne aso tez w wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 20:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 20:43 Ten sprzedawca niestety juz nie pracuje tam gdzie bralem auto a ja sam, zmienilem serwis do zupełnie innego miasta. Przeprowadzka byla i zamiadt 100 mam 20 km..i chyba lepsza obsluge.moze pogadam o rabaty jakoweś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 20:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 20:44 Panowie czy ja dobrze kojarzę, że do SmartLinka trzeba mieć specjalny kabel czy coś pokręciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 22:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 o 22:16 Aby zadziałał w O3 Android Auto trzeba mieć aktywny SmartLink. O3 ze SmarLink weszły do produkcji od 22 tygodnia 2015 roku.Opcja nie występowała chyba w żadnej wersji czy pakiecie jako standard. Możliwa jest aktywacja w późniejszym terminie a nie tylko na etapie produkcji.A czy AA na kazdej słuchawce pójdzie?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 8 sierpnia 2018 o 04:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 o 04:47 6 godzin temu, dzida napisał: A czy AA na kazdej słuchawce pójdzie? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka AA działa od Android 5.0 powinien działać na każdej słuchawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 8 sierpnia 2018 o 04:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 o 04:48 AA działa od Android 5.0 powinien działać na każdej słuchawce. Pytam tak teoretycznie bo i tak u mnie w aucie nie pójdzie ale jak próbowałem zainstalować na xiaomi redmi 4x to się nie chciało odpalić Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 8 sierpnia 2018 o 06:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 o 06:11 Trzeba tylko pamiętać że w każdym telefonie należy najpierw android auto doinstalowac z apk mirror, dla Polaków w Sklepie Play nie ma tej aplikacji.Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwarEg Opublikowano 16 sierpnia 2018 o 16:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 o 16:40 Dnia 13.07.2018 at 09:16, mcq napisał: Pojawiła się nowa wersja Android Auto - > 3.4. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Nareszcie mamy dostępny na ekranie radia widok mapy ze zdjęciami z satelity. Można się poczuć jak w Audi ? działa jak ta lala... O3 amudsen + galaxy 7 edge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 25 sierpnia 2018 o 22:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 o 22:40 Jakieś nowości?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynR Opublikowano 26 sierpnia 2018 o 10:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2018 o 10:37 Ja nie zauważyłem pomijając to, że starsza wersja przestała mi się łączyć z samochodem. Zainstalowałem nową i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 11 września 2018 o 17:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 września 2018 o 17:13 Jeszcze nie miałem czasu na testy ale coś sie w temacie dzieje.Initial alpha version :>https://forum.xda-developers.com/general/paid-software/android-3-0-proxy-gateway-android-auto-t3813163 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwedzik Opublikowano 23 listopada 2018 o 16:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 o 16:54 Czy możecie mi wyjaśnić różnicę między android auto A smartlink. Bo podłączyłem telefon za pomocą kabla zalecalo mi ściągnąć aplikację ale telefon był prawie nie do użytku A navi działala jak w latach 90. Czy da się to ogarnąć w jakiś fajny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Grzegorz Opublikowano 23 listopada 2018 o 17:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 o 17:15 SmartLink to aplikacja Skody oparta na protokole MirrorLink umożliwiająca połączenie telefonu z systemem multimedialnym samochodu. Inaczej - odwzorowuje kompatybilne aplikacje telefonu, z poziomu samochodu (ekranu radia). Android Auto, jest jedną z tych aplikacji (tak samo jak Apple Car Play) odwzorowującą aplikacje Twojego smartfona w samochodzie. Tak z grubsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwedzik Opublikowano 23 listopada 2018 o 17:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 o 17:20 3 minuty temu, Adam Grzegorz napisał: SmartLink to aplikacja Skody oparta na protokole MirrorLink umożliwiająca połączenie telefonu z systemem multimedialnym samochodu. Inaczej - odwzorowuje kompatybilne aplikacje telefonu, z poziomu samochodu (ekranu radia). Android Auto, jest jedną z tych aplikacji (tak samo jak Apple Car Play) odwzorowującą aplikacje Twojego smartfona w samochodzie. Tak z grubsza ? Super. Tylko mam też note 8 Samsunga. I tylko przez jedni z tych mogła się podłączyć czy wiesz może dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Grzegorz Opublikowano 23 listopada 2018 o 17:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 o 17:30 8 minut temu, Szwedzik napisał: Super. Tylko mam też note 8 Samsunga. I tylko przez jedni z tych mogła się podłączyć czy wiesz może dlaczego? Nie wszystkie telefony są kompatybilne ze SmartLink/MirrorLink. Na stronie Skody oraz na stronie MirrorLink jest lista obsługiwanych urządzeń. Z doświadczenia też wiem, że często problemem bywa kabel: ten sam telefon, w tym samym aucie potrafi na jednym kablu działać, a na drugim już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi