Grizli Opublikowano 14 czerwca 2018 o 14:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 o 14:49 Wczoraj wieczorem. Jednak nie wiem nadal czemu po podłączeniu telefonu kablem, radio wyswietla komunikat ..błąd USB. System nie może czytac z tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 14 czerwca 2018 o 15:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 o 15:55 No to cos musi byc z usb w aucie albo w telWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 14 czerwca 2018 o 19:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2018 o 19:37 Podłączyłem dziś iphona swojej Żonki i śmiga tak samo jak na androidzie. Tak wiec coś u ciebie nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamaju Opublikowano 15 czerwca 2018 o 06:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 o 06:37 15 godzin temu, Grizli napisał: Wczoraj wieczorem. Jednak nie wiem nadal czemu po podłączeniu telefonu kablem, radio wyswietla komunikat ..błąd USB. System nie może czytac z tego urządzenia. Czy masz zrootowany telefon? U mnie występuje podobny problem gdy uruchamiam AA pierwszy raz po instalacji, przy włączonym superuserze. Coś jakby superuser uniemożliwiał inicjację pierwszego połączenia SL<>telefon... Nie potrafię tego wytłumaczyć, bo się na tym nie znam, problem rozwiązałem metodą prób i błędów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 15 czerwca 2018 o 08:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 o 08:17 (edytowane) Nuee, telefon nie ma roota. edit Błąd: urządzenie USB Taki komunikat wyświetla się po podłączeniu telefonu do radia. Próbowałem zmiany ustawień w telefonie łączności, nic to nie pomaga. Czy ktokolwiek miał podobne doświadczenia? Czy moze to być wina kabla USB-C,bo takim łączę telefon? A może to, że zamiast karty pamieci w telefonie jest druga karta SIM i telefon korzysta obecnie tylko z pamięci wewnętrznej ? Edytowane 15 czerwca 2018 o 18:11 przez Grizli (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 15 czerwca 2018 o 20:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 o 20:08 byłęm na czacie ze wsparciem hyuawei, oczywiście okazało się, zę mam wyłączony tryb programistyczny i debugowanie USB. Po właczeniu, teraz Bolero od razu widzi i czyta pliki multimedialne z telefonu ale...ten błąd USB jeszcze występuje gdy ręcznie wybieram w mediach USB a Android auto, nie wykrywa i nie dodaje w menu radia samochodu. Czy ktoś używałtego na telefonie Hyuawei lub Honor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 15 czerwca 2018 o 20:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 o 20:24 Na starym Huawei P8 działa bez problemu ale z romem Cyanogen Mod więc jeżeli używasz fabrycznego romu to niewiele Ci to da.Działa AA, AAmirror i dotyk przez Bolero dla innych aplikacji niż mapy Google itpWysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikko1 Opublikowano 18 czerwca 2018 o 07:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 o 07:46 byłęm na czacie ze wsparciem hyuawei, oczywiście okazało się, zę mam wyłączony tryb programistyczny i debugowanie USB. Po właczeniu, teraz Bolero od razu widzi i czyta pliki multimedialne z telefonu ale...ten błąd USB jeszcze występuje gdy ręcznie wybieram w mediach USB a Android auto, nie wykrywa i nie dodaje w menu radia samochodu. Czy ktoś używałtego na telefonie Hyuawei lub Honor?Używam Huawei P20Pro (wcześniej P9 i Mate 10 Pro) i z żadnym nie miałem problemów. Ja co prawda mam O3Fl z nowym Bolero, ale ja robię tak:1. Paruję po bluetooth telefon z radiem2. Podłączam telefon kablem USB-C do auta3. Po włączeniu zapłonu telefon łączy się po bluetooth z telefonem, uruchamia się w telefonie Android Auto4. Wybieram na radiu App, następnie AndroidAuto i już.Jak chcę słuchać muzyki z pamięci telefonu, to wybieram Media, bluetooth i już.Nie wiem czy u Ciebie będzie tak samo, ale Huawei bardzo dobrze współpracuje z Bolero.Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 18 czerwca 2018 o 07:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 o 07:53 Czyli laczysz sie przez bluta. Ja chce polaczyc przez AA , ktory mam zainstalowany w Honorze abym mogl korzystac np z navi na bolero. Z polaczeniem bluetooth problemow nie mam, telefon ladnie wspolpracuje z. Bolero. Sprobuje Twojej metody ale mysle, ze po usb normalnie powinie tez aie połaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 18 czerwca 2018 o 08:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 o 08:35 Dnia 13.06.2018 at 12:03, rrobert napisał: Telefon znajduje ale jak chce go wybrać to pyta czy rozłączyć z bt potwierdzam i koniec i dale to samo Sorki, zapomniałem o Tobie @rrobert zobacz na liście sparowanych telefonów czy nie masz już za dużo (chyba nie, bo piszesz, że po BT ci "łapie") siri musi być włączona tel sparowany po BT z radiem kabelek podłączony (spróbuj z innym, rozumiem, że ORI lub MFI?) sprawdź też w iP > ustawienia > ogólne > carplay - czy masz tam samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 18 czerwca 2018 o 09:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 o 09:59 2 godziny temu, mikko1 napisał: Używam Huawei P20Pro (wcześniej P9 i Mate 10 Pro) i z żadnym nie miałem problemów. Ja co prawda mam O3Fl z nowym Bolero, ale ja robię tak: 1. Paruję po bluetooth telefon z radiem 2. Podłączam telefon kablem USB-C do auta 3. Po włączeniu zapłonu telefon łączy się po bluetooth z telefonem, uruchamia się w telefonie Android Auto 4. Wybieram na radiu App, następnie AndroidAuto i już. Jak chcę słuchać muzyki z pamięci telefonu, to wybieram Media, bluetooth i już. Nie wiem czy u Ciebie będzie tak samo, ale Huawei bardzo dobrze współpracuje z Bolero. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka ad. 3 ten punkt mozna pominąć. Jesli masz zainatlowane AA w telefonie nie musisz parować telefonu po BT ani uruchamiać aplikacji w telefonie. Wystarczy ze wepniesz kabal od telefonu do usb radia i sama ci AA wystartuje. Wystarczy tylko wowczas nacisnąć App na radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikko1 Opublikowano 18 czerwca 2018 o 11:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 o 11:57 @up Wiem, w sumie trochę połączyłem instrukcje pierwszego parowania z każdorazowym użyciem. Normalnie jak już mam raz połączony telefon z autem po bt, to wystarczy podłączyć kabel i AA uruchamia się automatycznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 18 czerwca 2018 o 21:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 o 21:10 11 godzin temu, Pieer napisał: ad. 3 ten punkt mozna pominąć. Jesli masz zainatlowane AA w telefonie nie musisz parować telefonu po BT ani uruchamiać aplikacji w telefonie. Wystarczy ze wepniesz kabal od telefonu do usb radia i sama ci AA wystartuje. Wystarczy tylko wowczas nacisnąć App na radiu No właśnie, mi się nic na radiu nie wyświetla po połączeniu. Tylko wyskakuje łąćzenie USB.....kilka sekund kręci i komunikat-BŁąd urzadzenia USB. Czyli radio widzi tel, zresztą kobinowałem z telefonem w opcjach programistycznych i nagle wyświeliło mi cały katalog plików w telefonie - systemowy jak z menadżera Windows. Mogłęm sobie radiem grzebać w telefonie. Jednak, to o co mi chodzi, nie chce działczyć. Jutro spróbuję na P9LITE, kolega ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wentylator Opublikowano 21 czerwca 2018 o 18:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 o 18:13 (edytowane) Samsung S8 i Amundsen w Octavii 3 po lifcie nie daje rady odpalić zawartości telefonu na wyświetlaczu radia...Przerobiłem wszystkie możliwe chyba tutoriale i połączenia min z LG mirrordrive i rockscoutem...jedyne co udalo mi się osiągnąć to chwilowe ukazanie się zawartości wyświetlacza telefonu w radiu i zonk.Prosze o pomoc krok po kroku Edytowane 21 czerwca 2018 o 18:14 przez Wentylator Gramatyka (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 15 września 2018 o 16:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 o 16:47 GoogleMaps w CarPlay już za niedługo ? https://myapple.pl/posts/17825-tak-bedzie-wygladala-aplikacja-google-maps-dla-carplay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 15 września 2018 o 20:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 o 20:54 Dnia Thursday, June 21, 2018 at 20:13, Wentylator napisał: Samsung S8 i Amundsen w Octavii 3 po lifcie nie daje rady odpalić zawartości telefonu na wyświetlaczu radia...Przerobiłem wszystkie możliwe chyba tutoriale i połączenia min z LG mirrordrive i rockscoutem...jedyne co udalo mi się osiągnąć to chwilowe ukazanie się zawartości wyświetlacza telefonu w radiu i zonk.Prosze o pomoc krok po kroku Jest problem chciałem odpalić na Samsungu S7 i A5 z Oreo 8 tylko działa AA i Car Mode słabo. Natomiast Samsung S5 i S5Neo antek 6.1.0 dziala ML i AA i tych smartwonów używam z LG Mirror Drive 1.2.1.2. Mam co potrzebuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aklenczar Opublikowano 18 września 2018 o 05:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 o 05:00 (edytowane) W koncu mam Waze przez CarPlay? Edytowane 18 września 2018 o 05:00 przez aklenczar (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deenbe Opublikowano 18 września 2018 o 05:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 o 05:53 (edytowane) A ja nie mam;( aklenczar mapy google też masz? Edytowane 18 września 2018 o 06:25 przez deenbe (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aklenczar Opublikowano 18 września 2018 o 06:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 o 06:39 Tylko waze, ale pewnie dlatego ze biorę udział w becie i zaczęło się testowanie CP. Chociaż nie zwróciłem uwagi czy aktualizacja poszła z App Store czy z TestFlighta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 18 września 2018 o 12:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 o 12:34 musze wkoncu podpiac swojego ip pod moje bolero ciekawe co z tego bedzie bo cały w strachu jestem ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 18 września 2018 o 13:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 o 13:00 25 minut temu, lodowa napisał: musze wkoncu podpiac swojego ip pod moje bolero ciekawe co z tego bedzie bo cały w strachu jestem ;d Napewno nie wybuchnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deenbe Opublikowano 18 września 2018 o 20:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 o 20:00 jest aktualizacja map google'a. Dostępne są już mapy w carplay:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aklenczar Opublikowano 19 września 2018 o 04:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 o 04:22 Faktycznie, bomba ? w końcu się doczekaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deenbe Opublikowano 19 września 2018 o 06:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 o 06:03 No i jest :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aklenczar Opublikowano 19 września 2018 o 08:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 o 08:06 Teraz Skoda jest kompletna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi